Ελλάδα

Έξοδος Πάσχα: Όπου φύγει φύγει -Αυξημένη κίνηση στους δρόμους και στα λιμάνια

Έξοδος Πάσχα: Όπου φύγει φύγει -Αυξημένη κίνηση στους δρόμους και στα λιμάνια

Πηγή Φωτογραφίας: [369286] ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αυξημένη κατά 30% σε σχέση με πέρυσι η κίνηση στα λιμάνια

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς, χθες, λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς δεν εκτελέστηκε κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο. Η κίνηση είναι αυξημένη προς το λιμάνι, από το ύψος του Νέου Φαλήρου.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στις εξόδους της Αττικής, ενώ σε ισχύ βρίσκονται τα μέτρα της Τροχαίας σε όλο το εθνικό δίκτυο. Σήμερα από τις 3 μετά το μεσημέρι και έως τις 10 το βράδυ θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στις εξόδους των εθνικών οδών ενώ αύριο το ίδιο μέτρο θα ισχύσει από τις 6 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Μέτρια είναι η κίνηση προς τον Σκαραμαγκά στη Λεωφόρο Αθηνών, όπως και στην έξοδο του Κηφισού, προς Λαμία.

Αυξημένη είναι η κίνηση το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης σε δρόμους της Αττικής λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα υπάρχει στο λιμάνι του Πειραιά, στην Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμιάς.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Κηφισίας.

Σύμφωνα με την Αττική Οδό, καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς Ελευσίνα:

Αύξηση 30% στην επιβατική κίνηση στα λιμάνια

Η φετινή έξοδος για το Πάσχα σηματοδοτείται από αύξηση 30% στην επιβατική κίνηση στα λιμάνια, σε σχέση με πέρυσι. Από την περασμένη Παρασκευή, 26 Απριλίου, έως και τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου, 69.663 επιβάτες ταξίδεψαν από το λιμάνι του Πειραιά (μόνο από Τζελέπη).

Συγκριτικά με πέρυσι, ο αριθμός των δρομολογίων παρουσιάζει οριακή αύξηση. Για σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, εκτιμάται ότι 25.574 επιβάτες θα αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά σε 22 δρομολόγια, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας αναμένονται 10.870 αναχωρήσεις.

Από νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά επικρατεί αυξημένη κίνηση. Σύμφωνα με τα στοιχεία κρατήσεων, 25.574 επιβάτες έχουν προγραμματίσει το ταξίδι τους από το λιμάνι του Πειραιά για σήμερα, ενώ 10.870 επιβάτες θα αναχωρήσουν από τη Ραφήνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments