Πολιτική

Άδωνις: Πλέον, η Αριστερά μειώνει και τον αριθμό των ψηφοφόρων μου [pic]

Άδωνις: Πλέον, η Αριστερά μειώνει και τον αριθμό των ψηφοφόρων μου [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Στην άμεση και αποστομωτική απάντηση για τον αριθμό των σταυρών προτίμησης, που συγκέντρωσε στις εθνικές εκλογές, προέβη προ ολίγου ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τιμώ τους 68.000 ψηφοφόρους που με τίμησαν

Στην άμεση και αποστομωτική απάντηση για τον αριθμό των σταυρών προτίμησης, που συγκέντρωσε στις εθνικές εκλογές, προέβη προ ολίγου ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Προχωρώντας σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας αποκαθιστά την αλήθεια απέναντι στο σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας Συντακτών», στο οποίο μειώνεται σημαντικά ο αριθμός των σταυρών προτίμησης για τον Άδωνι.

«Το πόσο με αγαπούν οι «φίλοι μου» της Αριστεράς δεν περιγράφεται», σημειώνει ο υπουργός Υγείας. «Είπα εν τη ρύμη του λόγου μου στη Λέσβο: «δεν είστε μόνον εσείς εκλεγμένοι, είμαστε και εμείς εγώ μόνος μου πήρα 68.000 σταυρούς. Σήμερα στην Εφημερίδα των Συντακτών, η Κορίνα Βασιλοπούλου μεταξύ των άλλων έγραψε για μένα: «…έχει δίκιο επί της ουσίας όχι όμως στην ακρίβεια διότι πήρε 63.729 σταυρούς κλπ…». Αγαπητή κα Βασιλοπούλου σας παραθέτω τα επίσημα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών όπου έχω λάβει 67.808 σταυρούς

Και ο υπουργός Υγείας συμπληρώνει πως «θα ήταν κρίμα να διαγράψουμε 4.079 συμπολίτες μου που μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν για πολλοστή φορά βουλευτή τους. Μετά τις εκλογές διαδόθηκε μία φήμη ότι μεταξύ 2019-2023 έχασα πολλές χιλιάδες ψήφων. Η φήμη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είχα μία ελάχιστη για το ύψος αυτό πτώση μερικών εκατοντάδων σταυρών».

Ο Άδωνις καταλήγει, προσθέτοντας: «Δεσμεύομαι να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου με εργατικότητα και ακεραιότητα και την επόμενη φορά να πείσω να με ψηφίσουν και όσοι δεν το έκαναν την προηγουμένη φορά. Αλλά 67.708 σταυρούς δεν τους λες και λίγους και για μένα είναι τεράστια Τιμή η εμπιστοσύνη τόσων πολλών χιλιάδων ανθρώπων παρά το ότι ο λόγος έχει γωνίες και η πολιτική μου συχνά πολιτικό κόστος για το οποίο κατά κανόνα αδιαφορώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments