Πολιτική

Επίσκεψη” Στέφανου Κασσελάκη στη Βαρβάκειο Αγορά – Συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές

Επίσκεψη” Στέφανου Κασσελάκη στη Βαρβάκειο Αγορά – Συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές

Πηγή Φωτογραφίας: [369291] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΑΓΟΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στη Βαρβάκειο Αγορά βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (2/5) ο Στέφανος Κασσελάκης όπου συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές για την πασχαλινή αγοραστική κίνηση

Στη Βαρβάκειο Αγορά βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (2/5) ο Στέφανος Κασσελάκης όπου συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές για την πασχαλινή αγοραστική κίνηση. Μάλιστα αναφέρθηκε στα μέτρα κατά της ακρίβειας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Για Πάσχα στην Κέρκυρα ο Στέφανος Κασσελάκης

Το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα, όπου αναμένεται να κάνει Ανάσταση και να δει από κοντά το έθιμο των μπότηδων το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Την Μεγάλη Παρασκευή ο κ. Κασσελάκης θα έχει στην Κέρκυρα σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφτεί τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.

Κασσελάκης για Μάτι: Η ΝΔ άλλαξε τον Ποινικό Κώδικα ώστε οι ένοχοι να πληρώνουν και να φεύγουν

«Θέλετε να μάθετε την αλήθεια για τις απαράδεκτα χαμηλές ποινές στη δίκη για το Μάτι;», διερωτάται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σε βίντεο – παρέμβασή του που αναρτήθηκε στα social media του. Ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για «κατ’ επάγγελμα ψέμα», αναφερόμενος στο Μάτι, επισημαίνοντας στην ανάρτησή του ότι «η ΝΔ άλλαξε τον Ποινικό Κώδικα ώστε οι ένοχοι να πληρώνουν και να φεύγουν».

«Αυτή η δικαιοσύνη της ατιμωρησίας πρέπει να αλλάξει. Και σας υπόσχομαι ότι θ’ αλλάξει», διαμηνύει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η σκέψη μου αυτές τις μέρες είναι με τις οικογένειες των ανθρώπων στο Μάτι, που περίμεναν δικαίωση έξι ολόκληρα χρόνια, και είδαν τους υπεύθυνους να πληρώνουν και να φεύγουν σαν «κύριοι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments