Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου – Μαρίνα Σάττι: Τραγουδάνε μαζί το Ζάρι και το κάτσε καλά [vid]

Έλενα Παπαρίζου – Μαρίνα Σάττι: Τραγουδάνε μαζί το Ζάρι και το κάτσε καλά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: )Instagram | helenapaparizouofficial

Λίγο πριν την έναρξη της Eurovision - Η αγκαλιά που αντάλλαξαν

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στη γενέτειρά της, Σουηδία, όπου και συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι, με την οποία έβγαλε ένα βίντεο, λίγες μέρες πριν την έναρξη της Eurovision.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

Η Μαρίνα Σάττι έλεγε το ρεφρέν από το «Ζάρι» όταν η Έλενα Παπαρίζου επενέβη, για να πει το τραγούδι της, «Κάτσε καλά» αλλάζοντας τον στίχο στο τέλος. Αντί για «αγόρια σαν κι εσένα υπάρχουν πολλά» είπε «κορίτσια σαν κι εσένα δεν υπάρχουν πολλά» απευθυνόμενη στη Μαρίνα Σάττι. Στο τέλος, η Έλενα Παπαρίζου την πήρε μια σφιχτή αγκαλιά.

Βίντεο από τη συνάντησή τους μοιράστηκε η Έλενα Παπαρίζου στο Instagram προφίλ της, την Κυριακή του Πάσχα, 5 Μαΐου, γράφοντας στη λεζάντα με κεφαλαία γράμματα «MA-RI-NA».

Η Έλενα Παπαρίζου που κατέκτησε την πρώτη θέση για την Ελλάδα στη Eurovision του 2005, στο Κίεβο της Ουκρανίας, με το «My number one», τη βραδιά του τελικού, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, θα ανακοινώσει τους 12 βαθμούς της ελληνικής κριτικής επιτροπής, σε μια χρονιά που σηματοδοτεί την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments