Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Ένωσης ο Πίττας!

ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Ένωσης ο Πίττας!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram pittas 010//Η ΑΕΚ δίνει μάχη για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου της στη Super League, αλλά ταυτόχρονα ασχολείται και με την επόμενη σεζόν.Μεταγραφές θα κάνει δεδομένα η Ένωση, με τον Ιωάννη Πίττα να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που τσεκάρουν ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του.

Στη Στοκχόλμη βρέθηκαν άνθρωποι της ΑΕΚ και παρακολούθησαν τον Ιωάννη Πίττα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ στη νίκη της ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Η ΑΕΚ δίνει μάχη για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου της στη Super League, αλλά ταυτόχρονα ασχολείται και με την επόμενη σεζόν.Μεταγραφές θα κάνει δεδομένα η Ένωση, με τον Ιωάννη Πίττα να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που τσεκάρουν ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα, άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολούθησαν δια ζώσης τον Κύπριο επιθετικός που αγωνίζεται στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, στην αναμέτρηση κόντρα στην Νόρκεπινγκ.Ο 27χρονος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σκοράροντας δύο γκολ και δίνοντας μία ασίστ στο 6-2 της ομάδας του.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιωάννης Πίττας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν στο γήπεδο, αλλά και στο μέλλον του.

«Δεν ξέρω αν είναι εδώ, αλλά εάν είναι, τότε τους έδωσα κάτι καλό για να δουν. Θα δούμε τι θα γίνει. Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Νομίζω ότι έδειξα πως είμαι συγκεντρωμένος και ότι δίνω τα πάντα για την ΑΪΚ.

Θα είναι δύσκολο για την ΑΪΚ να με κρατήσει και θα είναι δύσκολο για μένα να διαλέξω τον επόμενό μου σταθμό. Δεν αγχωνόμαστε, περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια και θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments