Αθλητισμός

EuroLeague Final Four: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

EuroLeague Final Four: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Πηγή Φωτογραφίας: [368847] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ιδίως οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού, που αναζητούν μανιωδώς ένα εισιτήριο από τη στιγμή που οι ομάδες τους εξασφάλισαν την παρουσία τους στη Γερμανία

Όπως είναι γνωστό, η γενική πώληση των εισιτηρίων έγινε τον Δεκέμβριο του 2023 και φυσικά το sold-out ήταν θέμα ωρών. Πλέον, κάθε μία από τις φιναλίστ, δηλαδή η Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός AKTOR, η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός (κατά χρονική σειρά πρόκρισης) δικαιούνται από 540 εισιτήρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague)

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως οι δύο ελληνικές ομάδες θα έχουν στο πλευρό τους μόνο από 540 οπαδούς, αφού όπως έχει ανακοινώσει η EuroLeague το 19% των εισιτήριων που έχουν πωληθεί έχει καταλήξει ήδη σε ελληνικά χέρια.

Παράλληλα, κάποια ειστήρια μπορούν να μεταπωλήθούν, αφού από τον Μάρτιο έχει ανοίξει το γνωστό Fan-to-Fan Marketplace.Τι είναι όμως αυτό; Η επίσημη πλατφόρμα της EuroLeague, όπου κάποιοι φίλαθλοι μπορούν να πουλήσουν τα εισιτήριά τους στην τιμή κόστους. Στην τιμή δηλαδή που τα αγόρασαν, χωρίς “καπέλο”, σε μία προσπάθεια της EuroLeague να αποφύγει την πώληση εισιτηρίων στην μαύρη αγορά.

Πηγή: sport24.gr//Βασιλική Καραμούζα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments