Πολιτική

Αγαπηδάκη: Ο κ. Ανδρουλάκης δικαιώνει την επιλογή μας για την αναβάθμιση του ΕΣΥ

Αγαπηδάκη: Ο κ. Ανδρουλάκης δικαιώνει την επιλογή μας για την αναβάθμιση του ΕΣΥ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Χαίρομαι που ο κ. Ανδρουλάκης δικαιώνει την επιλογή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει στη μεγαλύτερη αναβάθμιση υποδομών του ΕΣΥ από το 1983», απάντησε η Ε. Αγαπηδάκη

«Χαίρομαι που ο κ. Ανδρουλάκης δικαιώνει την επιλογή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει στη μεγαλύτερη αναβάθμιση υποδομών του ΕΣΥ από το 1983», απάντησε η Ε. Αγαπηδάκη

«Ευχαριστώ τον κ. Ανδρουλάκη που μου δίνει την ευκαιρία να ενημερώσω εσάς αλλά και τον ίδιο, ότι η ανακαίνιση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας στο Σπήλι Ρεθύμνου έχει ήδη συμβασιοποιηθεί και τον Σεπτέμβριο ξεκινούν οι εργασίες», ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Σημειώνεται, ότι ο Ν. Ανδρουλάκης είχε κάνει παρέμβαση μέσω ανάρτησης στα social media για το Κέντρο Υγείας στο Σπήλι Ρεθύμνου για, «ακατάλληλες υποδομές, ηρωικές προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού», αναφέροντας ότι «η κυβέρνηση επιχειρεί με μπαλώματα να απαντήσει στα τεράστια προβλήματα του ΕΣΥ, που η ίδια συσσώρευσε».

«Χαίρομαι που ο κ. Ανδρουλάκης δικαιώνει την επιλογή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει στη μεγαλύτερη αναβάθμιση υποδομών του ΕΣΥ από το 1983», απάντησε η Ε. Αγαπηδάκη.

«Ξέρουμε πως πρέπει να επενδύσουμε στις υποδομές του ΕΣΥ. Και αυτό ακριβώς κάνουμε, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Δηλαδή μέσω του “Ελλάδα 2.0” που ειρωνικά αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης, αλλά κυριολεκτικά θα συμβάλλει στην πλήρη ανακαίνιση του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας σε λίγους μήνες.

Ελπίζω ο κ. Ανδρουλάκης να δείξει το ίδιο ενδιαφέρον για το Κέντρο Υγείας στο Σπήλι Ρεθύμνου όταν το έργο τελειώσει. Θα τον περιμένω με χαρά στα εγκαίνια», σχολίασε η Ε. Αγαπηδάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments