Ελλάδα

Ενέδρα θανάτου δείχνουν τα στοιχεία στον Βύρωνα: Γάζωσαν ζευγάρι Αλβανών μέσα στο ΙΧ τους [vid]

Ενέδρα θανάτου δείχνουν τα στοιχεία στον Βύρωνα: Γάζωσαν ζευγάρι Αλβανών μέσα στο ΙΧ τους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)

Αλβανικά μέσα κάνουν λόγο για «ανοικτούς λογαριασμούς» μεταξύ Αλβανών - Πώς έγινε η εν ψυχρώ εκτέλεση

Μαφιόζικο χτύπημα φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την ένοπλη επίθεση που δέχθηκε ένα ζευγάρι στον Βύρωνα, το βράδυ της Πέμπτης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 32χρονος άνδρας.

Όλα τα στοιχεία, μέχρι στιγμής, δείχνουν πως πρόκειται για ενέδρα θανάτου.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της Πέμπτης επί της οδού Μεσολογγίου τη στιγμή που το θύμα βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με μία γυναίκα. Ξαφνικά πλεύρισε το αυτοκίνητο μία μηχανή και ένα άτομο έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να γαζώνει το όχημα. Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ο άνδρας ενώ η γυναίκα φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Γνώριμος των Αρχών ο άνδρας

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως ο άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία. Αλβανικά μέσα μεταδίδουν πως το θύμα της επίθεσης είχε απασχολήσει τις Αρχές στη γειτονική χώρα και κάνουν λόγο για «ανοικτούς λογαριασμούς» μεταξύ Αλβανών. Παράλληλα, μεταδίδουν πως ο άνδρας που δολοφονήθηκε, είχε εμπλακεί σε απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο άνδρας, ηλικίας 32 ετών, έμενε μαζί με την γυναίκα, ηλικίας 37 ετών, κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

«Έπαιζε η μικρή μου με το παιδί του, ακούσαμε τους πυροβολισμούς και έτρεξα να δω αν είναι κάτι ή αν είναι απλά παιχνίδι. Έκλαιγε το μικρό και έλεγε ”ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου”» αναφέρει γυναίκα που ήταν μάρτυρας.

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς, εμείς νομίζαμε ότι είναι αυτά για το Πάσχα, τα δυναμιτάκι. Καταλάβαμε ότι κάτι έγινε, τρέξαμε, είδαμε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη γωνία και η γυναίκα του φώναζε ”βοήθεια, βοήθεια”. Ήρθαν να πάρουν το παιδί που έπαιζε» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, αναφέροντας πως το ζευγάρι ήταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο.

«Ακούστηκαν δύο μπαμ-μπαμ, σαν δυναμιτάκια. Είδα το παλικάρι μέσα στα αίματα» λέει άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments