Πολιτική

Το καρφί του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη Μαρίνα Σάττι και τους χορευτές της [vid]

Το καρφί του κυβερνητικού εκπροσώπου για τη Μαρίνα Σάττι και τους χορευτές της [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision 2024, μετά τον Β ημιτελικό και τα χασμουρητά αλλά και για τις δηλώσεις των χορευτών της που δήλωσαν «Έλληνες – Τούρκοι» ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Δικαιολογημένες οι αντιδράσεις και ευτυχώς που έγινε επανόρθωση»

Για τη στάση της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision 2024, μετά τον Β ημιτελικό και τα χασμουρητά αλλά και για τις δηλώσεις των χορευτών της που δήλωσαν «Έλληνες – Τούρκοι» ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Δικαιολογημένες οι αντιδράσεις και ευτυχώς που έγινε επανόρθωση. Μιλάμε για έλληνες πολίτες χωρίς να αμφισβητείται αυτό και ευτυχώς έγινε επανόρθωση.

Η Eurovision δεν είναι διαδικασία άσκησης πολιτικής και δεν διατυπώνεται η εξωτερική πολιτική μιας χώρας από την Eurovision. Έχει αντέξει στο χρόνο για να ενώσει τους λαούς μέσα από τη μουσική.

Όταν κάποιος εκπροσωπεί μια χώρα, ακόμα και σε έναν μουσικό διαγωνισμό, ταξιδεύει με έξοδα του έλληνα φορολογούμενου και πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του, τη δημόσια εικόνα του και τη συμπεριφορά του γενικότερα», τόνισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments