Αθλητισμός

Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4!

Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4!

Ετοιμάζονται για τη δική τους μάχη οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

Ο κόσμος της ομάδας θα δώσει το “παρών” στο final 4 και θα προσπαθήσει να “σπρώξει” το “τριφύλλι” προς τη νίκη στον ημιτελικό με τη Φενερμπαχτσέ.

Οπως αναφέρεται το sportal.gr, στον ημιτελικό αναμένονται περίπου 2.500 οπαδοί του “τριφυλλιού” και καταλαβαίνει κανείς ότι σε ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό η απόβαση θα είναι μεγαλύτερη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Αποθέωσε τον Σλούκα ο Αταμάν: «Κάθε φορά που υπήρχε δυσκολία, τον φώναζα από τον πάγκο – Από τους καλύτερους παίκτες στην Euroleague»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΝΟVA:

Για το πλεονέκτημα απέναντι στην Φενέρ: «Νομίζω ότι είμαστε μία πολύ καλή αμυντική ομάδα, είχαμε την καλύτερη άμυνα της Euroleague κατά τη διάρκεια της σεζόν. Όταν είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ η άμυνα πάντα είναι σαν…την πάπια, πάντα έχει μαζί της δύο, έχει παρέα! Η επίθεση είναι σαν τη γάτα, κάποιες φορές μπορεί και να την χάσεις! Δεν υπάρχει χρόνος σε έναν ημιτελικό του final 4 για τέτοια, είναι μόνο ένα παιχνίδι, άρα πιστεύω ότι η άμυνα μας είναι το πλεονέκτημα μας απέναντι στην Φενέρμπαχτσε».

Για την ήττα στο πρώτο παιχνίδι των play off από την Μακάμπι: «Μερικές φορές το να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση είναι πολύ επικίνδυνο. Σ’ αυτό το πρώτο παιχνίδι κανείς δεν πίστευε ότι θα χάσουμε. Ούτε και εγώ το πίστευα, γιατί κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια εντός έδρας στο δεύτερο μέρος της κανονικής περιόδου. Και μέσα στο παιχνίδι όμως, δεν πίστευα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ότι θα χάσουμε. Ήμασταν 10 πόντους μπροστά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κάτι πήγε λάθος σε αυτά τα τελευταία 6-7 λεπτά, πανικοβληθήκαμε, κάναμε λάθη και κάναμε λάθη και εμείς από τον πάγκο στο πως αντιμετωπίσαμε τον Κόλσον που βρήκε δυο πολύ κρίσιμα σουτ, το ένα μπροστά από τον πάγκο μας. Το αντιμετωπίσαμε όλο αυτό με μία… καθυστέρηση, κάναμε κάποια λάθη, δεν θα μιλήσω για τα υπόλοιπα λάθη γιατί είμαι ήδη ένας από τους σπόνσορες της Euroleague.. Ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που χάσαμε αλλά δεν χάσαμε ποτέ την αυτοπεποίθησή μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments