Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μεταγραφικός στόχος παίκτης της Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ολυμπιακός: Μεταγραφικός στόχος παίκτης της Αθλέτικ Μπιλμπάο

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί ο Ντάνι Γκαρθία από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο ποδοσφαιριστής είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί ο Ντάνι Γκαρθία
Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί ο Ντάνι Γκαρθία από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο ποδοσφαιριστής είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ντάνι Γκαρθία. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά εργασίας ύστερα από δική του απόφαση. Ο Γκαρθία αναζητά μία νέα ομάδα η οποία θα του προσφέρει θέση βασικού.

«Ένας ποδοσφαιριστής ομάδας με κεφαλαία γράμματα, έβαζε πάντα τη συλλογικότητα πάνω από το άτομο. “Δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου αν έλεγαν ότι ήμουν κακός αναπληρωματικός”, σχολίασε δημοσίως, όταν ο ρόλος του ως βασικός στην ομάδα άρχισε να μειώνεται. Ένα σπουδαίο μάθημα για τους δεκάδες νεαρούς παίκτες που είχε γύρω του. Ήρθε στον σύλλογο με το όνειρο της συμμετοχής στην Ευρώπη, στόχος που δεν μπόρεσε να εκπληρώσει, αλλά φεύγει από την ομάδα πίσω στις ηπειρωτικές διοργανώσεις και με το μεγάλο επίτευγμα να έχει απελευθερώσει τη Λα Γκαμπάρα τέσσερις δεκαετίες μετά. Η Μπιλμπάο τού εύχεται καλή τύχη στη μελλοντική επαγγελματική του καριέρα, ενώ του είναι βαθιά ευγνώμων για την αφοσίωση και την προσήλωση που επέδειξε στην υπεράσπιση των συμφερόντων της οντότητας όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση των Βάσκων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments