Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: «Στο σπίτι δεν υπάρχουν φωτογραφίες από εξώφυλλά μου»

Ελεονώρα Μελέτη: «Στο σπίτι δεν υπάρχουν φωτογραφίες από εξώφυλλά μου»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ nonoram

Ελεονώρα Μελέτη: «Το πρόγραμμα της Αλεξάνδρας δεν έχει διαταραχτεί. Απλά τις ώρες που είναι στο σχολείο εγώ τρέχω με χίλια και ίσως λίγο πιο μετά από τις 9 το βράδυ. Δεν έχω μπει σε λεπτομέρειες ακόμα να της πω, θα το κάνω μόνο όταν κριθεί το αποτέλεσμα»

Στην εκπομπή Πρωινό Σουσού βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 22/5, η Ελεονώρα Μελέτη και συζήτησε με την Ελένη Τσολάκη τη νέα σελίδα που άνοιξε στη ζωή της με την πολιτική, αναφέρθηκε στην κόρη της Αλεξάνδρα, αλλά και στην ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

«Νιώθω σαν ρομπότ, σαν μηχάνη. Ξυπνάω το πρωί, με βάζεις μπροστά και με σβήνεις το βράδυ», δήλωσε και συνέχισε για την προεκλογική περίοδο: «Είναι μια αναγκαία προτεραιότητα που ξέρω ότι δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Όταν ξέρεις ότι 7 Ιουνίου θα τελειώσει παίρνεις κουράγιο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

«Θα περάσω δύσκολα…»

«Το πρόγραμμα της Αλεξάνδρας δεν έχει διαταραχτεί. Απλά τις ώρες που είναι στο σχολείο εγώ τρέχω με χίλια και ίσως λίγο πιο μετά από τις 9 το βράδυ. Δεν έχω μπει σε λεπτομέρειες ακόμα να της πω, θα το κάνω μόνο όταν κριθεί το αποτέλεσμα», είπε για την κόρη της και συνέχισε:

«Είναι περιπτωσάρα. Στα 15 -16 και στην εφηβεία θα περάσω δύσκολα. Έχουμε αποφασίσει ότι θα μείνουμε στο ένα παιδί και σκέφτομαι τι θα γίνει ότι φύγει και θα μεγαλώσει. Με αγχώνουν όσα δεν μπορώ να αλλάξω για την Αλεξάνδρα, σκέφτομαι αν θα την πληγώσει κανείς, αν θα μπλέξει με κάποιον που δεν της αξίζει…».

Για το πώς αντιμετωπίζει τη διάσημη μαμά της: «Στο σπίτι δεν υπάρχουν φωτογραφίες από εξώφυλλα με τη μαμά της . Τα έχω συνειδητά κρυμμένα, δεν θέλω να της δημιουργηθεί εσωτερικός ανταγωνισμός ότι πρέπει να με ξεπεράσει. Έχω αποσύρει τα πάντα που έχουν σχέση με τη δημοσιότητα της μαμάς της. Τηλεόραση δεν έπαιζε, μόνο κάποια πρωινά με τον μπαμπά της που απλά η μαλά έκανε τη δουλειά της. Αντιλαμβάνεται ότι ξέρω πολύ κόσμο, όχι ότι με ξέρουν. Στα διόδια που με χαιρετάνε, με ρωτάει από πού με ξέρουν και της λέω ότι τους ξέρω εγώ. Ευτυχώς τα παιδιά στο σχολείο δεν της λένε τίποτα».

«Έχω ξεκινήσει ψυχοθεραπεία από το 1996»

Αναφορικά με την ενασχόλησή της με την πολιτική, απάντησε: «Πολιτική κάνουμε όλοι. Όλοι οι χώροι έχουν το καλό κομμάτι και το τοξικό. Δεν θέλω να βάζω ταμπέλες».

Σχετικά με τον ανταγωνισμό: «Εγώ όταν μπαίνω σε μια δουλειά κοιτάω τη δουλειά μου, ασχολούμαι με αυτά που πρέπει να κάνω, βάζω πήχη για εμένα και δεν τον συγκρίνω με του διπλανού μου. Δεν ασχολούμαι με το ανταγωνιστικό περιβάλλον, δεν έχω τοξικό ανταγωνισμό μέσα μου. Δεν θέλω να κουράζομαι ψυχικά με αυτόν τον τρόπο».

Για το Mega Καλημέρα: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Κρατάω πάντα τα καλά και το καλό είναι, ότι απέκτησα ανθρώπινες ειλικρινείς σχέσεις. Οι υπόλοιπες έχουν αποχωρήσει από μόνες τους. Όποιος ήθελε να φύγει, έφυγε. Δεν μου κοστίζει αυτό. Το είδα και στην παρουσίαση του βιβλίου που ήταν όλοι εκεί, αυτοί που δεν ήθελαν, δεν εμφανίστηκαν. Δεν άξιζε στην εκπομπή αυτή η πορεία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία: «Έχω ξεκινήσει από το 1996. Τα είχα όλα τότε, αλλά ένιωθα ότι μέσα μου κάτι υπήρχε. Με βοήθησε να καταλάβω ότι λειτουργούμε με στερεότυπα».

Για τα αρνητικά σχόλια; «Αφήνω τον κόσμο να εκφράζεται όπως θέλει. Αν δω κάτι μπορεί να είναι εμμονικά κατάπτυστο και πάλι δεν χάνω την ενέργειά μου. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με αφορά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments