Nέα της αγοράς

Στη δημιουργία νέας μονάδας εμφιάλωσης στην Κίνα προχωρά η Coca-Cola

Στη δημιουργία νέας μονάδας εμφιάλωσης στην Κίνα προχωρά η Coca-Cola

Πηγή Φωτογραφίας: Coca-Cola - YouTube

Η μονάδα θα έχει 11 νέες γραμμές παραγωγής αναψυκτικών, με τη συνολική επένδυση να φθάνει στο επίπεδο των 1,25 δισ. γουάν (160 εκατ. ευρώ).

Η κατασκευή μιας νέας βιομηχανικής μονάδας της Swire Coca-Cola Ltd., μίας εταιρίας εμφιάλωσης της Coca-Cola, με συνολικό οικονομικό ύψος επένδυσης στο 1,25 δισεκατομμύριο γιουάν (160 εκατομμυρίων ευρώ) άρχισε χθες, Τρίτη, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, που είναι το επίκεντρο των οικονομικών εξελίξεων στη νότια Κίνα.

Η νέα βιομηχανική μονάδα θα έχει εμβαδόν περίπου 128.000 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτοντας 11 νέες γραμμές παραγωγής αναψυκτικών, ένα πολυδιάστατο δίκτυο αποθηκών και υποστηρικτικών υποδομών.

Η αναμενόμενη ετήσια αύξηση της παραγωγής εκτιμάται ότι θα φτάσει περίπου στο 66%, σε σύγκριση με το σημερινό επίπεδο παραγωγής της εταιρίας στην Γκουανγκντόνγκ.

Σύμφωνα με την Coca-Cola, η νέα μονάδα βιομηχανικής παραγωγής και εμφιάλωσης θα είναι πράσινη, έξυπνη, αλλά και πολυδιάστατα φιλική προς το περιβάλλον, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments