Αθλητισμός

Ολυμπιακός Φιορεντίνα: Ευχάριστα νέα από την πρώτη προπόνηση των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός Φιορεντίνα: Ευχάριστα νέα από την πρώτη προπόνηση των ερυθρολεύκων

Πηγή Φωτογραφίας: [369743] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / MEDIA OPEN / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός με μια ανοιχτή προπόνηση για τους εκπροσώπους του Τύπου στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Πέμπτη (23/5) ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον τελικό του Conference League

Στην τελική ευθρία ενόψει του σπουδαιότερου αγώνα της ιστορίας του μπήκε από την Πέμπτη (23/5) το πρωί ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον τελικό του Conference League με αντίπαλο την Φιορεντίνα την Τετάρτη (29/5, 22:00) στην OPAP Arena.

Ο Βάσκος τεχνικός είχε δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να γεμίσουν για λίγο τις μπαταρίες τους και την Πέμπτη το πρωί έκαναν την πρώτη τους προπόνηση, στο “Γ. Καραϊσκάκης” μάλιστα, ενόψει του τελικού κόντρα στους Ιταλούς.

Ο έμπειρος προπονητής αρχικά μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του, πλην των γκολκίπερ, και τους μίλησε τόσο για το πρόγραμμα της προπόνησης όσο και για το τι θέλει απ’ αυτούς.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την αρχική προθέρμανση, έκαναν ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπαλας με τους συνεργάτες του Βάσκου τεχνικού να έχουν χωρίσει το γήπεδο σε συγκεκριμένους χώρους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments