Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Άρης: Σε αυτή την ενδεκάδα καταλήγει ο Κόντης

Παναθηναϊκός – Άρης: Σε αυτή την ενδεκάδα καταλήγει ο Κόντης

Πηγή Φωτογραφίας: [369653] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να «κόψει» εννέα παίκτες από τους συνολικά 29 που πήρε μαζί του στον Βόλο για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Ο Χρήστος Κόντης θα αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Άρη.Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να «κόψει» εννέα παίκτες από τους συνολικά 29 που πήρε μαζί του στον Βόλο για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα, που σκοπεύει να παρατάξει στον τελικό του Σαββάτου, παραμένει ερωτηματικό, το αν θα αποφασίσει να ξεκινήσει από την αρχή τον Φώτη Ιωαννίδη ή αν θα προτιμήσει τον κρατήσει στον πάγκο και τον χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του ματς. Ο Έλληνας επιθετικός έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Επίσης, την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει το αν θα χρησιμοποιήσει τον Λοντίγκιν στην εστία ή αν θα προτιμήσει να ξεκινήσει τον Ντραγκόφσκι. Ο Κόντης θα καταλήξει στην ενδεκάδα, μετά την τελευταία προπόνηση των «πράσινων» την Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Πηγή: novasports.gr//Θωμάς Ναλμπάντης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments