Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Άρης: Κυπελλούχος Ελλάδας το τριφύλλι με buzzer beater στο 96′ [1-0]

Παναθηναϊκός Άρης: Κυπελλούχος Ελλάδας το τριφύλλι με buzzer beater στο 96′ [1-0]

Πηγή Φωτογραφίας: [369809] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός με τον Βαγιαννίδη να σκοράρει στο 90+6' πήρε το Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Ο Χρήστος Κόντης, εκ μέρους του Παναθηναϊκού, προχώρησε σε μια αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο φινάλε των playoffs. Ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε στο αρχικό σχήμα αντί του Γερεμέγεφ.

Ο Λοντίγκιν διατήρησε τη θέση του κάτω από την εστία με τον Κώτσιρα να παίζει στο δεξί άκρο και τον Χουάνκαρ αριστερά ενώ οι Γεντβάι-Αράο βρέθηκαν στο κέντρο της άμυνας του τριφυλλιού. Μπροστά τους αγωνίστηκε ο Πέρεθ ο οποίος είχε δίπλα του τον Τσέριν με την τριάδα μπροστά τους να αποτελείται από τους Μαντσίνι, Μπακασέτα και Μπερνάρ και τον Φώτη Ιωαννίδη να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα άνηκε στον Άρη και ήρθε στο 25′ με τους κίτρινους να βρίσκονται κοντά στο 1-0 με κεφαλιά του Φαμπιάνο και τον Λοντίγκιν να σώζει τον Παναθηναϊκό. Ο Σουλεϊμάνοφ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με τον κεντρικό αμυντικό του Άρη στο δεύτερο δοκάρι να πηδάει ψηλότερα, να παίρνει την κεφαλιά και τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού με το ένα χέρι να σταματάει τη μπάλα και εν συνεχεία την πράσινη άμυνα να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες που βγήκαν με τις ίδιες ενδεκάδες στον αγωνιστικό χώρο αλλά αρκετά σύντομα άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι και αυτό γιατί στο 51′ της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Γιάννης Κώτσιρας έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Ζαμόρα και είδε την κίτρινη κάρτα από την Φραπάρ. Η οποία ήταν η δεύτερη καθώς ο Έλληνας μπακ είχε δει μια ακόμη στο τέλος του πρώτου μέρους και μετά από έναν διαπληκτισμό που είχε και πάλι με τον Ζαμόρα.

Η αριθμητική ισορροπία επανήλθε στο 65′ καθώς και ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Νταρίντα πάτησε τον Αράο, οι πράσινοι έτρεξαν προς την Φραπάρ για να ζητήσουν τη δεύτερη κάρτα για τον Τσέχο και η γαλλίδα την έδειξε μετά από λίγο με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να μένει και αυτή με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Μαντσίνι (63′ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Εμβοντό, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία (68′ Βερστράτε), Ζαμόρα, Μορόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments