Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σε πρώτη γραμμή ο Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Σε πρώτη γραμμή ο Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: [369437] Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σε αντίθεση με παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις, το μήνυμα που έχουν επιλέξει στον ΣΥΡΙΖΑ να δοθεί είναι απολύτως θετικό.

Η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό σύνθημα «Καλύτερη ζωή τώρα» είναι σε πλήρη εξέλιξη και έχει κεντρικό πρόσωπο τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο πρόεδρος έχει πάρει όλο το παιχνίδι πάνω του, με καθημερινές συνεντεύξεις, περιοδείες, παρεμβάσεις στα social media, ενώ πρόσφατα στη μάχη μπήκαν και τα προεκλογικά σποτ. Σε φωτεινό φόντο, μόνος του, πρωταγωνιστεί στα τηλεοπτικά μηνύματα που δημιουργήθηκαν και ήδη προβάλλονται. Είναι χωρισμένα σε επτά θεματικές ενότητες. Δύο για την υγεία και από ένα για την ακρίβεια, τη φορολογία, το κράτος δικαίου, το στεγαστικό και την ασφάλεια. «Η Ελλάδα που θέλουμε» είναι η φράση με την οποία ξεκινάει την αφήγησή του ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφοντας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κάθε τομέα ξεχωριστά.

Μια ομάδα με επικεφαλής τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου, Μανώλη Καπνισάκη, συνεδριάζει συχνά για να συγκροτήσει τα μηνύματα και τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με τη συνδρομή της διευθύντριας του γραφείου Τύπου Ευγενίας Κουντούρη και της εκπροσώπου Τύπου Βούλας Κεχαγιά, η ομάδα στοχεύει στην προβολή του πολιτικού – κοινωνικού προφίλ του νέου προέδρου και του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από βίντεο και σποτ που λειτουργούν συμπληρωματικά στις περιοδείες του κ. Κασσελάκη.

Σε αντίθεση με παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις, το μήνυμα που έχουν επιλέξει στην Κουμουνδούρου να δοθεί είναι απολύτως θετικό. Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, από τα σποτ θα απαλειφθούν τα πρώτα μέρη που προβάλλουν τα αρνητικά ρεκόρ της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Για παράδειγμα, τα γραφήματα με την αρνητική ευρωπαϊκή πρωτιά της χώρας σε ασθενείς που μένουν αβοήθητοι ή τη δεύτερη θέση που κατέχει η Ελλάδα στη Γηραιά Ηπειρο στους έμμεσους φόρους δεν θα υπάρχουν. Ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης έχει επιμεληθεί το σύνολο της δουλειάς που γίνεται.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η επικοινωνιακή ομάδα της Κουμουνδούρου ετοιμάζει ένα νέο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Κασσελάκη, το οποίο θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα. Επιπλέον, κυκλοφορούν φυλλάδια που παρουσιάζουν τους 42 ευρωβουλευτές του κόμματος, με μήνυμα του προέδρου που τονίζει τη σημασία της συμμετοχής και της ελπίδας. Τα κορυφαία στελέχη του κόμματος έχουν αναλάβει τις περιφέρειες όπου θα πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις, με τη Ράνια Σβίγκου να έχει τον κεντρικό συντονισμό. Ειδική κινητοποίηση προγραμματίζεται στην Αττική, με τη συμμετοχή της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

Την ίδια στιγμή, οι έως σήμερα περιοδείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «έχουν στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα στις περιοχές που χρειάζονταν ενίσχυση και συσπείρωση για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος», αναφέρουν πηγές του κόμματος.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε «πανστρατιά» ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, «με βουλευτές και στελέχη πρώτης γραμμής να αναλαμβάνουν από μία περιφέρεια της χώρας». Η προεκλογική καμπάνια περιλαμβάνει «επισκέψεις, περιοδείες και δημόσιες εκδηλώσεις ανά την επικράτεια», ενώ «ιδιαίτερο βάρος δίνεται εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βουλευτές».

Τα στελέχη που «χρεώνονται» με την ευθύνη των περιφερειών, «θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τη γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, τον υπεύθυνο του Οργανωτικού Γραφείου, Γιάννη Βουλγαράκη, και τον διευθυντή του Γραφείου του προέδρου Μανόλη Καπνισάκη», υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments