Αθλητισμός

Αϊτόρ για την απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς: “Δεν μπόρεσα να κατανοήσω την αλλαγή”

Αϊτόρ για την απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς: “Δεν μπόρεσα να κατανοήσω την αλλαγή”

Πηγή Φωτογραφίας: [369809] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέρδα μετά το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson παραχώρησε δηλώσεις

Ο Παναθηναϊκός από το βράδυ της Κυριακής (26/5) είναι ο κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδας Betssson για την αγωνιστική σεζόν 2023/24, με τους “πράσινους” να εξασφαλίζουν παράλληλα την ευρωπαϊκή τους έξοδο εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Ισπανός εξτρέμ του “τριφυλλιού”, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το φινάλε της νίκης με 1-0 κόντρα στον Άρη έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, ενώ αναφέρθηκε και στη φυγή του Γιοβάνοβιτς στα τέλη Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αϊτόρ

Για το τι σημαίνει ο τίτλος για την ομάδα και για τη συνέχεια: “Μετά από ένα έτος τι να πω; Ξεκινήσαμε καλά, ήταν καλά και για εμένα, πήγαινε καλά και η ομάδα. Μετά έγινε μια αλλαγή την οποία δεν μπόρεσαν να την κατανοήσω. Από εκεί και πέρα βεβαίως και είναι σημαντικό που τελειώνουμε παίρνοντας το Κύπελλο και παράλληλα παίρνοντας το εισιτήριο που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νομίζω αυτό πρέπει να γίνεται πιο συχνά”.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο για να στείλει ένα μήνυμα στους “πράσινους” φιλάθλους: “Ευχαριστώ τους φιλάθλους για τη στήριξη που μου έδωσαν. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η επόμενη χρονιά. Εγώ έδινα πάντοτε το 100% για να μπορέσω να προασπίσω την ομάδα. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει ήδη στη Λεωφόρο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments