Αθλητισμός

Παρέλαβαν τα μετάλλια στα αποδυτήρια οι παίκτες του Άρη

Παρέλαβαν τα μετάλλια στα αποδυτήρια οι παίκτες του Άρη

Πηγή Φωτογραφίας: [369809] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Οι παίκτες της ομάδας του Άρη παρέλαβαν εν τέλει τα μετάλλιά τους καθώς υπήρχε κίνδυνος τιμωρίας.

Οι παίκτες της ομάδας του Άρη παρέλαβαν εν τέλει τα μετάλλιά τους καθώς υπήρχε κίνδυνος τιμωρίας.

Ο Άρης έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία της Στεφανί Φραοπάρ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και έτσι αποφασίστηκε η ομάδα να μην παραλάβει τα μετάλλιά της πριν την απονομή του Παναθηναϊκού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ωστόσο η απόφαση αυτή άλλαξε λίγο αργότερα αφού εν τέλει τα παρέλαβαν στον χώρο των αποδυτηρίων αφού υπήρχε σοβαρός λόγος.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη κινδύνευαν με τιμωρία δύο αγωνιστικών έκαστος για το εν λόγω συμβάν και έτσι αποφασίστηκε να τηρηθεί η διαδικασία.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο