Πολιτική

Κασσελάκης: Μαγική χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ και για τον Παναθηναϊκό

Κασσελάκης: Μαγική χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ και για τον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτισε το έβδομο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού από τη Βηθλεέμ όπου βρίσκεται.

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτισε το έβδομο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού από τη Βηθλεέμ όπου βρίσκεται.

Ρεάλ – Παναθηναϊκός: Το τριφύλλι έραψε το 7ο αστέρι! “Βασιλιάς” της Ευρώπης

«Υπόσχομαι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το 7ο ευρωπαϊκό», έλεγε ο Εργκίν Αταμάν πριν την έναρξη του Final 4 της Euroleague και… όπως πάντα βγήκε αληθινός αφού με το επί της Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Σλούκας έκανε πράγματα και θαύματα, στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 2011!

Παρίσι 1996, Θεσσαλονίκη 2000, Μπολόνια 2002, Αθήνα 2007, Βερολίνο 2009, Βαρκελώνη 2011 και… Βερολίνο 2024, πλέον, για τους Πράσινους, οι οποίοι πήραν το στέμμα από τη Βασίλισσα έχοντας για κορυφαίο τον Σλούκα που έκανε εκπληκτικά πράγματα: 24 πόντοι, 2/2 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 8/9 βολές, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 7 κερδισμένα φάουλ σε 24 λεπτά! Έτσι, έγινε πραγματικότητα το μεγαλύτερο comeback στην ιστορία της Euroleague: 17ος πέρυσι ο Παναθηναϊκός, πρωταθλητής Ευρώπης φέτος!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments