Ζώδια

Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που όσο και αν περάσουν τα χρόνια παραμένουν όμορφες

Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που όσο και αν περάσουν τα χρόνια παραμένουν όμορφες

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Monica Bellucci

Είναι γυναίκες που διατηρούν την κομψότητα και την φροντίδα για την εμφάνισή τους σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Ποτέ δεν παραμελούν τον εαυτό τους, αλλά τον αγαπούν, τον φροντίζουν και τον περιποιούνται με προσοχή. Αν και ο στιλ τους μπορεί να εξελιχθεί με τον χρόνο, παραμένει πάντα αψεγάδιαστο και κομψό, αναδεικνύοντας τη γοητεία τους. Ας δούμε ποιες ακριβώς γυναίκες του ζωδιακού αναφερόμαστε και φυσικά ας τις αναλύσουμε:

ΖΥΓΟΣ

Η γυναίκα Ζυγός γεννιέται κοκέτα. Από την κούνια ακόμα έχει άποψη για το στιλ της και θέλει να είναι όμορφη και περιποιημένη. Σε καμία φάση της ζωής της δεν θα την δεις να κυκλοφορεί άβαφη εντελώς ή με σκισμένα ρούχα ή με ό,τι να’ ναι συνδυασμό. Φροντίζει το δέρμα της, το πρόσωπό της και τα κιλά της. Τα ρούχα της και τα αξεσουάρ της είναι πάντα to the point για κάθε περίσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως μεγαλώνει όμορφα. Διατηρεί το στιλ της χωρίς να κάνει υπερβολές και να αλλοιώνει την εικόνα της. Επεμβάσεις θα κάνει, αλλά μικρές και όσες δεν θα έχουν μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της. Τα ρούχα που επιλέγει είναι σικάτα και αντιπροσωπεύουν την φάση ζωής στην οποία βρίσκεται. Όσο μεγαλώνει μάλιστα, γίνεται καλύτερη. Ωριμάζει σαν το καλό κρασί.

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός όσο κι αν μεγαλώσει, αρνείται να εγκαταλείψει τον εαυτό της και να τον παραμελίσει. Θα την δεις συχνά να πηγαίνει είτε στο γυμναστήριο είτε να κάνει οποιαδήποτε μορφή άσκησης. Το στιλ της θα αλλάξει με τα χρόνια, σαφώς, ωστόσο δεν θα την πάρει ποτέ η κάτω βόλτα. Θέλει να είναι πάντα στην κορυφή και να τη θαυμάζουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments