Lifestyle

Μαρίνα Σταυράκη: Θεωρώ ότι υπάρχει αρσενικό και θηλυκό, το ουδέτερο δεν μπορώ να το δεχτώ

Μαρίνα Σταυράκη: Θεωρώ ότι υπάρχει αρσενικό και θηλυκό, το ουδέτερο δεν μπορώ να το δεχτώ

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/marina_patoulis)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Δεν είμαι ομοφοβική, είμαι ένας άνθρωπος ελεύθερος, πρόσθεσε

H Mαρίνα Σταυράκη έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα non binary άτομα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», δήλωσε αρχικά: «Θεωρώ ότι υπάρχει αρσενικό και θηλυκό, το ουδέτερο δεν μπορώ να το δεχτώ».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν είμαι ομοφοβική, είμαι ένας άνθρωπος ελεύθερος, δεν θέλω να βάλλομαι από στερεότυπα και είμαι ανοιχτή. Αλλά αυτό το… Νέμο με ενοχλεί».

Όπως εξήγησε, δεν μπορεί να δεχτεί ότι ένας άνθρωπος προσδιορίζεται με μία αντωνυμία, που χρησιμοποιείται για αντικείμενα.

«Δηλαδή λένε σε μια παρέα “ο Γιάννης, ο Νίκος, η Μαρία και το…”. Το ποιο; Το “το” είναι ουδέτερο, το άρθρο που προσδιορίζει το αντικείμενο. Δεν μπορώ να το δεχτώ, τι να κάνουμε», είπε κλείνοντας.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο