Πολιτική

Τα αλλάζει ο Κασσελάκης για τα αστακοκάραβα -Η αντιπαράθεση με τον Χατζηνικολάου [vid]

Τα αλλάζει ο Κασσελάκης για τα αστακοκάραβα -Η αντιπαράθεση με τον Χατζηνικολάου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Ant1 News | Κεντρικό Δελτίο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε για αυτό το θέμα, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Στέφανου Κασσελάκη επανέφερε στην επικαιρότητα και τη συζήτηση για τα αστακοκάραβα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε για αυτό το θέμα, στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Ο φορολογικός συντελεστής για παράδειγμα στη Φλόριντα όπου είναι η εταιρεία σας με τα αστακοκάραβα είναι 5,5%», άρχισε να λέει ο δημοσιογράφος, αλλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε. «Δεν ισχύει αυτό, δεν ισχύει. Για να ξεκαθαρίσουμε…».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε να του επιτρέψει να ολοκληρώσει την ερώτηση και ο Στέφανος Κασσελάκης παρενέβη λέγοντας: «Μην το λέτε ως δεδομένο, γιατί αυτό διαστρεβλώνει την αλήθεια. Ότι έχω εταιρεία στη Φλόριντα με αστακοκάραβα. Αυτό δεν μπορείτε να το παρουσιάζετε ως κάτι το οποίο γνωρίζετε γιατί δεν ισχύει».

«Εσείς το είχατε πει», του θύμισε ο δημοσιογράφος. «Ότι έχω εγώ εταιρεία με αστακοκάραβα στη Φλόριντα; Όχι, δεν ισχύει, πάμε παρακάτω», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Καλά θυμόμουν»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θυμήθηκε ότι ο κ. Κασσελάκης άλλα έλεγε στο ίδιο κανάλι, στον Γιώργο Λιάγκα, την 1η Μαρτίου του 2024. «Καλά θυμόμουν» ήταν το αρχικό σχόλιο του δημοσιογράφου στο Twitter (στη συνέχεια το διέγραψε) συνοδευόμενο από το σχετικό βίντεο της συνέντευξης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είναι γνωστό, ο κ. Κασσελάκης μιλούσε για τα αστακοκάραβά του και το πόσο δύσκολη δουλειά είναι το ψάρεμα με αυτά.

Αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου επανήλθε με ανάρτησή του, λέγοντας ότι αδίκησε τον Στέφανο Κασσελάκη για τα αστακοκάραβα, γιατί αυτά ήταν στη Μασαχουσέτη και όχι στη Φλόριντα, όπως είχε πει στην ερώτησή του ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Τι είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης για τα αστακοκάραβα

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει την 1η Μαρτίου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, είχε ρωτηθεί για τα αστακοκάραβα και στην απάντησή του δεν το είχε διαψεύσει.

Λιάγκας: Για να καταλάβουμε, επειδή είχαμε ακούσει για ναυτιλία, πλοία, ψαράδικα μεγάλα στη Μασαχουσέτη…

Κασσελάκης: Αστακοκάραβα.

Λιάγκας: Εγώ το ζηλεύω, βλέπω ντοκιμαντέρ με τους τεράστιους αστακούς.

Κασσελάκης: Αυτό είναι αυτή η δουλειά.

Λιάγκας: Έχεις πάει κιόλας κι έχεις ψαρέψει ο ίδιος για να δεις πώς γίνεται;

Κασσελάκης: Όχι, είναι επικίνδυνο αυτό.

Λιάγκας: Έχεις τέτοια καράβια, αστακοκάραβα, εσύ τώρα στο όνομά σου;

Κασσελάκης: Δεν είναι ανάγκη τώρα να μπούμε σε ανάλυση του τι έχω και τι δεν έχω. Aλλά, εντάξει, είναι ένας τομέας τον οποίο, όλη την αλιεία δηλαδή, την καταλαβαίνω καλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments