Ζώδια

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας στις 17/6

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας στις 17/6

Πηγή Φωτογραφίας: crazyleafdesign.com

Από τις 15 ως τις 17 Ιουνίου, ο Ερμής από το αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μια δύσκολη όψη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και/ή για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 26η ως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων

Αυτό το διάστημα υπάρχει μια ξανά έντονη σύγχυση στην ατμόσφαιρα, τα όρια δεν είναι ξεκάθαρη και σε επίπεδο επικοινωνίας άλλα μας λένε οι άλλοι και άλλα καταλαβαίνουμε, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται με όσους επικοινωνείς και συνδιαλέγεσαι, θα πρέπει όμως να είσαι πολύ προσεκτικός με οικονομικές ή εμπορικές συναλλαγές.

Ο Ποσειδώνας είναι πιο ισχυρός από τον Ερμή και δείχνει πως είναι περίοδος με παγίδες, έτσι με αυτή την όψη μπορεί να διαρρεύσει κάποιο μυστικό ή μπορεί να εμπλακείς σε μπερδεμένες καταστάσεις και μην εμπιστεύεσαι άκριτα όσα θα σου πουν, μπορείς όμως να κινηθείς αν έχεις εξασφαλίσεις την αξιοπιστία όσων θα ακούσεις. Καλό θα είναι λοιπόν να έχεις στο πλευρό σου πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς, όπως τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και που έχουν αποδείξει πως δεν παρασύρονται από φήμες και ανακρίβειες, αλλά την σωστή ώρα σε βοήθησαν να πάρεις την σωστή απόφαση.

Γενικότερα αυτές τις μέρες υπάρχει έντονη η τάση για ψευδείς δηλώσεις, ανακρίβειες και πλαστά έγγραφα, πρόσεξε λοιπόν αν έχεις κατά νου να υπογράψεις κάτι σημαντικό. Η φαντασία σου πάντως οργιάζει, και ενδεχομένως να μπορούσε να σου βγει σε κακό αυτό. Πρόσεχε όμως τις συσκευές επικοινωνίας σου, καθώς η όψη αυτή μιλάει και για απώλειες, είσαι άλλωστε πιο αφηρημένος αυτές τις μέρες και αυτό σε κάνει εύκολο θύμα σε επιτήδειους. Τέλος, μην πιστεύεις απόλυτα τις υποσχέσεις που θα σου δώσουν, ενώ αυτές τις μέρες κινδυνεύεις να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης, οφείλεις λοιπόν να είσαι διπλά προσεκτικός.

ΠΗΓΗ/astropedia.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments