Πολιτική

Φρέντη Μπελέρης: «Σε καμία χώρα δεν θα άντεχε το εναντίον μου κατηγορητήριο»

Φρέντη Μπελέρης: «Σε καμία χώρα δεν θα άντεχε το εναντίον μου κατηγορητήριο»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Φρέντη Μπελέρης: «Σε καμία χώρα δεν θα άντεχε το εναντίον μου κατηγορητήριο»

«Aυτός θα έχει προβλήματα από εδώ και πέρα και όχι εγώ» λέει για τον Έντι Ράμα

Βέβαιος για την έκβαση της αυριανής εκδίκασης της έφεσής του, εμφανίστηκε ο νέος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας και έγκλειστος των αλβανικών φυλακών, Φρέντης Μπελέρης.

Τονίζει ότι δεν τρέφει ψευδαισθήσεις για το τι θα συμβεί στο εφετείο καθώς όπως λέει γνωρίζει ότι το δικαστικό σύστημα της Αλβανίας ελέγχεται από τον Έντι Ράμα. «Η μόνη δίκαιη απόφαση θα ήταν η αθώωση μου. Σε καμία χώρα της Ευρώπης δε θα άντεχε τέτοιο κατηγορητήριο» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Φρέντης Μπελέρης.

«Είμαι βέβαιος πως αυτό θα αποδειχθεί και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο που θα προσφύγω», σημειώνει χαρακτηριστικά. Παράλληλα αποκάλυψε πως η στάση των Αλβανών δεν ήταν ενιαία απέναντί του.  «Υπήρχαν πολλές φωνές που με στήριξαν σε αυτή την περιπέτεια γιατί έβλεπαν ότι αυτό που γίνεται είναι ένα πραξικόπημα. Μετά την εκλογή μου επέκριναν τον Έντι Ράμα ότι ξέχασε την Αλβανία με τα όσα έγιναν».

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκτιμά πως ο Αλβανός πρωθυπουργός βγαίνει εκτεθειμένος από την υπόθεσή του.  «Ξαναλέω ότι αυτός θα έχει προβλήματα από εδώ και πέρα και όχι εγώ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments