Πολιτική

Ν. Γιαννακοπούλου: Θα συζητάμε ως το 2025 για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ;

Ν. Γιαννακοπούλου: Θα συζητάμε ως το 2025 για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ;

Πηγή Φωτογραφίας: [363488] ΒΟΥΛΗ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ / ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

"Σε οριακό σημείο το ΠΑΣΟΚ".

Η Νάντια Γιαννακοπούλου επανήλθε στο θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, που έχει τεθεί μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Η βουλευτής μίλησε στο Action 24, εν μέσω αναβρασμού, μετά και τις δηλώσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που άνοιξαν το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Τα πράγματα πρέπει να τα δούμε αποδραματοποιημένα κι όπως είναι. Με μεγάλη υπευθυνότητα. Αυτή είναι η έγνοια μου. Υπάρχει ένα εκλογικό αποτέλεσμα που καλώς ή κακώς είναι πολύ κάτω από τους στόχους που είχαμε θέσει. Αυτό που βγήκα και είπα από την πρώτη μέρα, εκφράζοντας την αγωνία των ψηφοφόρων μας, που έχουν ελπίδα και προσδοκία στο ΠΑΣΟΚ. Δεν πρέπει να συγκληθούν τα όργανα; Να δούμε τι έγινε. Τι δεν πήγε καλά» ανέφερε αρχικά η Ν. Γιαννακοπούλου, και συνέχισε: «Πρέπει να συγκληθούν τα όργανα και να κάνουμε την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Πρώτα να δούμε τι έγινε λάθος. Τα θέματα της φυσιογνωμίας, των πολιτικών επιλογών και της στρατηγικής. Μέσα σε όλα αυτά, θα το πω ευθαρσώς, τίθεται και το ζήτημα του πρόεδρου. Οι πολιτικές εκφράζονται από πρόσωπα, τα οποία έχουν ευθύνες. Ο πρόεδρος δεν υπάρχει μόνο για να παίρνει το χειροκρότημα, όταν τα πράγματα πάνε καλά. Υπάρχει και για να αναλαμβάνει την ευθύνη, όταν δεν πηγαίνουν καλά. Πόσο μάλλον όταν η ευθύνη των πολιτικών επιλογών είναι αποκλειστικά δική του. Πρέπει να τα συζητήσουμε όλα. Είναι χρέος μας απέναντι στον κόσμο μας, ο οποίος θέλει να δει το ΠΑΣΟΚ ως κυβερνητικό κόμμα. Δεν είμαστε κόμμα διαμαρτυρίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments