Πολιτική

Κασσελάκης: Πρωτοφανής παραβίαση του κανονισμού της Βουλής – Φέρτε τώρα για συζήτηση τις προτάσεις μας

Κασσελάκης: Πρωτοφανής παραβίαση του κανονισμού της Βουλής – Φέρτε τώρα για συζήτηση τις προτάσεις μας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κασσελάκης: Πρωτοφανής παραβίαση του κανονισμού της Βουλής - Φέρτε τώρα για συζήτηση τις προτάσεις μας

«Μην κρύβεστε πίσω από άλλους κ. Μητσοτάκη. Φέρτε τώρα στη Βουλή για συζήτηση τις  προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία»

Φέρτε «τώρα στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία», τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, αναφορικά με τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και του προέδρου της Βουλής, με τον ίδιο να κάνει λόγο για «πρωτοφανή παραβίαση του κανονισμού της Βουλής».

«Στην αρχή ήταν τα «λεφτόδεντρα», μετά ήρθε το ΓΛΚ να δικαιώσει την κοστολόγηση των προτάσεών μας για την ακρίβεια και το φορολογικό.  Τώρα τα νέα «δέντρα», αυτά της αποφυγής της συζήτησης, τα ποτίζει προσχηματικά ο κ. Τασούλας» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε σχετική ανάρτηση.

Όπως υπογραμμίζει «οι προτάσεις νόμου που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών συζητούνται στη Βουλή. Με ανοιχτά μικρόφωνα. Ωστόσο, θα βρεθούμε να τις παρουσιάσουμε σε όποιον «κήπο» μας ζητηθεί. Καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την πρωτοφανή παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής και την στρεψόδικη ερμηνεία του Συντάγματος από την κυβέρνηση και τον κ.Τασούλα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζει ακόμα ότι «η συζήτηση των κηπουρών και των περικοκλάδων δε θα μειώσει την ακρίβεια» και επισημαίνει χαρακτηριστικά στρεφόμενος προς τον πρωθυπουργό: «Μην κρύβεστε πίσω από άλλους κ. Μητσοτάκη. Φέρτε τώρα στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments