Αθλητισμός

Τέσσερα «αντίο» στους Πειραιώτες

Τέσσερα «αντίο» στους Πειραιώτες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παρελθόν αποτελούν τέσσερις παίκτες από τον Ολυμπιακό, δύο με μεταγραφή και δύο με δανεισμό. Σε… μόνιμη μετακίνηση προχωρούν οι Λοβέρα και Βρουσάι, με τους Μπρνιτς και Λάιντνερ να συνεχίζουν ως δανεικοί.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Αρχής γενομένης από τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος παραχωρήθηκε με πώληση στη Ρίο Άβε, ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Παρελθόν αποτελούν τέσσερις παίκτες από τον Ολυμπιακό, δύο με μεταγραφή και δύο με δανεισμό. Σε… μόνιμη μετακίνηση προχωρούν οι Λοβέρα και Βρουσάι, με τους Μπρνιτς και Λάιντνερ να συνεχίζουν ως δανεικοί.

Αρχής γενομένης από τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος παραχωρήθηκε με πώληση στη Ρίο Άβε, ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την άλλη, ο Μάξι Λοβέρα αγοράστηκε από τη Ροζάριο Σεντράλ της Αργεντινής και θα παίζει στην πατρίδα του.

Στη χώρα του θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Ιβάν Μπρνιτς, καθώς ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Σλοβένο εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού στην Τσέλιε. Τέλος, ο Ντόρον Λάιντνερ θα συνεχίσει δανεικός στη Ζυρίχη.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο