Για πρώτη φορά η Ζόζεφιν μιλάει και αποκαλύπτει τι κάνουν όλη ημέρα στο σπίτι με τον Νίνο
Πηγή Φωτογραφίας: instagram/josephinewendel)
Η Ζόζεφιν βρέθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» την Παρασκευή 5 Ιουλίου και μίλησε για τη σχέση της με τον Νίνο, για τους τσακωμούς τους, ενώ αποκάλυψε τι θαυμάζει σε εκείνον.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEPHINE (@josephinewendel)
Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αρχικά είπε: «Είμαστε μαζί, είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Ο Νίνο είναι πολύ γλυκός. Δεν θέλω να εστιάσω το παρελθόν, είμαστε καλά και θέλω να κοιτάω μπροστά. Το πιο σημαντικό είναι δύο άνθρωποι να θέλουν να είναι μαζί και από εκεί και πέρα όλα είναι μέσα στη ζωή. Το μέλλον θα δείξει».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θαυμάζω πάρα πολύ την ειλικρίνειά του, την ευφυία του, το πώς γράφει μουσική. Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Μπορώ να κάθομαι ώρες και να τον κοιτάω στο πιάνο. Όλη ημέρα μιλάμε για τη μουσική», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο η Ζόζεφιν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)
«Δεν ξέρω τι θαυμάζει σε εμένα ο Νίνο, εγώ όμως πιστεύω ότι θαυμάζει την όρεξη που έχω για τη ζωή», κατέληξε η Ζόζεφιν.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο