Αθλητισμός

Ρεχάγκελ: «Είπα στους παίκτες το 2004 πως δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα» [vid]

Ρεχάγκελ: «Είπα στους παίκτες το 2004 πως δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / LEGENDS 2004 - UEFA ALL STARS//EUROKINISSI

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Ότο Ρεχάγκελ μίλησε για το φιλικό των Legends, αλλά και για το έπος της Πορτογαλίας.

Οι Legends του 2024 έδωσαν ένα ιστορικό φιλικό με μια επίλεκτη ομάδα της UEFA, στη γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ.Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση και φυσικά για το έπος της Πορτογαλίας με την κατάκτηση του Euro 2004 από τη χώρα μας.

Οι δηλώσεις του Ότο Ρεχάγκελ:

Για το ότι οι αντίπαλοι ήταν πιο νέοι: «Οι δικοί μας ήταν 20 χρόνια μεγαλύτεροι. Εκεί που ο Χαριστέας είχε το τετ α τετ θα είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0».

Για το αν περίμενε όταν έπαιξε πρώτη φορά στο γήπεδο αυτό το τι θα γινόταν στην ζωή του και την καριέρα του: «Τότε ήμουν 20 χρονών, δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα γινόταν στην πορεία της ζωής μου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα».

Για αν το ρωτούσε ένα παιδί πως τα κατάφεραν: «Και που προκριθήκαμε ήταν μεγάλη επιτυχία που προκριθήκαμε στην τελική φάση και είπα στους παίκτες μου πως δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μπόρεσα να εκτιμήσω την ποιότητα των παικτών μου σωστά και τους έβαλα στον αγωνιστικό χώρο όπως έπρεπε να παίξουν. Επίσης οι παίκτες μας πριν 20 χρόνια ήταν στο μομέντουμ της ζωής τους».

Για το αν παραμένει και πατέρας των παικτών: «Δεν ήθελα να ήμουν πατέρας τους, αλλά προπονητής τους και φίλος τους. Όταν τους συναντάω χαίρομαι πάρα πολύ».

Για την τύχη που είχαμε ως Έλληνες να βρεθεί στον δρόμο μας: «Και εγώ είχα την τύχη που με πήραν από την Ομοσπονδία και πήρα τον Γιάννη (Τοπαλίδη) ως συνεργάτη μου».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.