Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με κυριαρχική εμφάνιση η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε στους «16»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με κυριαρχική εμφάνιση η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε στους «16»

Πηγή Φωτογραφίας: [371067] ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 3η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η 27χρονη αθλήτρια προηγήθηκε με 8-0 τον πρώτο γύρο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση από νωρίς

Η Ελληνίδα ξιφομάχος κυριάρχησε στον πρώτο της αγώνα κόντρα στην Καναδή, Πάμελα Μπριντ’ Αμούρ.

Η 27χρονη αθλήτρια προηγήθηκε με 8-0 τον πρώτο γύρο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση από νωρίς. Στον δεύτερο γύρο «κλείδωσε» την παρουσία της στην επόμενη φάση, επικρατώντας με 15-3.

«Κρατάω ενέργεια και ψυχολογία για το υπόλοιπο που έρχεται», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την προσπάθεια της. Στο παρακάτω video όλα όσα είπε:

Επόμενος αντίπαλος θα είναι η Γαλλίδα, Σεσίλια Μπερντέρ, με τον αγώνα να ξεκινάει περίπου στις 15:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.