Οδηγός

Επίδομα παιδιού Α21: Ανοίγει η πλατφόρμα – Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση [vid]

Επίδομα παιδιού Α21: Ανοίγει η πλατφόρμα – Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: freepik,Επίδομα παιδιού Α21: Ανοίγει η πλατφόρμα - Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση [vid]

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί
Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.

Την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιουλίου και από τις 8 το πρωί θα είναι ανοικτή για νέες αιτήσεις η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, όπως ανακοίνωσαν το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ),

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους, ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το επίδομα παιδιού μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στη διεύθυνση εδώ.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.