Πολιτική

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ o Κασσελάκης – Προχωρά στη δημιουργία νέου κόμματος

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ o Κασσελάκης – Προχωρά στη δημιουργία νέου κόμματος

Πηγή Φωτογραφίας: Κόσμος στα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη στον Ταύρο. Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά το επεισοδιακό συνέδριο, ο Στέφανος Κασσελάκης, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα, δηλώνοντας ότι προχωρεί στη δημιουργία νέου κόμματος.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά το επεισοδιακό συνέδριο, ο Στέφανος Κασσελάκης, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα, δηλώνοντας ότι προχωρεί στη δημιουργία νέου κόμματος.

Δεν θα είμαι μέρος αυτού του προβλήματος” φέρεται να δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης από τα γραφεία του στον Ταύρο, ο οποίος θα κάνει ανακοινώσεις στη 1.00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

«Ελάτε εδώ αύριο στις 13.00 για το πιο ανεξάρτητο, ρηξικέλευθο κίνημα που θα δημιουργηθεί σε αυτή τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης υπογραμμίζοντας πως «δεν πρόκειται για αποστασία αλλά για τη συνέχεια της δημοκρατικής αριστεράς στο τόπο μας».

Αμέσως μετά την παραπάνω ενημέρωση, κόσμος άρχισε να φθάνει στα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη, με τον οποίο συζήτησαν και φωτογραφήθηκαν.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκε ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης. Κατήγγειλε τη διαδικασία του συνεδρίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “αυτό δεν είναι το κόμμα το δικό μου“. Όπως είπε, κόπηκαν σύνεδροι και η διαδικασία άρχισε χωρίς τους ανθρώπους που πραγματικά είναι εκλεγμένοι. “Άρα εγώ δεν ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ” είπε.

Φανερά εκνευρισμένη αποχώρησε από τον χώρο του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Νότιου Τομέα, Ραλλία Χρηστίδου. Η ίδια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το κόμμα, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία δουλειά σε αυτό. “Δεν έχω καμία δουλειά σε ένα τέτοιο κόμμα. Δεν είναι δημοκρατικό αυτό το κόμμα. Και λυπάμαι πολύ γιατί όλους αυτούς τους συντρόφους και τις συντρόφισσες στήριξα και αυτούς που μείνανε και αυτούς που φύγανε” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.