Το τελικό 90-60 αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, όπου οι Πειραώτες έδειξαν την ποιοτική τους ανωτερότητα απ’ το πρώτο λεπτό.
Η διαφορά δυναμικότητας είναι ξεκάθαρη και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλήθηκαν ούτε δευτερόλεπτο στο ματς της Πυλαίας για την 7η αγωνιστική της GBL. Το τελικό 90-60 αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, όπου οι Πειραώτες έδειξαν την ποιοτική τους ανωτερότητα απ’ το πρώτο λεπτό.
Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 42 πόντους. Κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Βεζένκοφ που πέτυχε 20 πόντους οι 16 εκ των οποίων στο πρώτο δεκάλεπτο! Στους 15 σταμάτησε ο Παπανικολάου, ενώ 13 είχε ο Ράιτ. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή του 17χρονου Μπουρνελέ που πέτυχε και 2 πόντους. Για τον ΠΑΟΚ ο Κατσίβελης 11 πόντους και οι Ρέινολντς-Χέντερσον 10.
Πηγή: pagenews.gr
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης
Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία.
Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο