Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα ενόψει Παρτιζάν

Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα ενόψει Παρτιζάν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα ενόψει Παρτιζάν

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Εβάν Φουρνιέ θα βρίσκεται στη 12άδα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (28/11, 21:30, Novasports Prime) την Παρτίζαν στο Βελιγράδι για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague και ο Εβάν Φουρνιέ θα συμπεριληφθεί στη 12άδα των ερυθρόλευκων.

Τι δήλωσε ο Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση από το αεροδρόμιο 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις απουσίες που ταλαιπωρούν την ομάδα, στάθηκε στην ίωση του Εβάν Φουρνιέ.

Για τις απουσίες: «Τώρα τον είδα (σ.σ τον Εβάν Φουρνιέ), χθες μπήκε στο νοσοκομείο γιατί είχε πρόβλημα με το στομάχι του. Τον είδα λίγο ταλαιπωρημένο, θα δούμε πώς είναι η κατάσταση. Δεν είναι δεδομένο ότι θα παίξει. Έχουμε προπόνηση σήμερα το απόγευμα εκεί και θα δούμε τότε».
Για την Παρτίζαν: «Η έδρα της Παρτίζαν είναι ένα δύσκολο περιβάλλον για τον Ολυμπιακό και σαν συνέχεια του προηγούμενου παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα εκεί, μας αντιμετωπίζουν πάνω – κάτω σαν ξαδέρφια. Δεν είναι εύκολο για εμάς εκεί, πέρυσι κερδίσαμε σε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Απαιτείται από εμάς μεγάλη προσπάθεια, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Αν μείνουμε στο πλάνο μας και παίξουμε μαζί θα έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε το ματς».

Πηγή: pagenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.