Αθλητισμός

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Κορυφαίος ξένος ο Ελ Κααμπί

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Κορυφαίος ξένος ο Ελ Κααμπί

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναδείχθηκε κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής της σεζόν 2023/24

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναδείχθηκε κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής της σεζόν 2023/24 στα φετινά βραβεία του ΠΣΑΠΠ, επιβεβαιώνοντας την εντυπωσιακή του παρουσία με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός επιθετικός κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ της Stoiximan Super League, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 17 γκολ σε 31 εμφανίσεις και προσθέτοντας δύο ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο 31χρονος στράικερ αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού

Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο Ελ Κααμπί δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου, τους συμπαίκτες μου και τον Ολυμπιακό. Θέλω να πετύχω περισσότερα στο μέλλον με τη βοήθεια της οικογένειάς μου και του συλλόγου. Το γκολ είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Δουλεύω πάντα για το γκολ, αλλά με βοηθούν όλοι.»

Πηγή: pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο