Μπογδάνος: “Η Τούνη είναι κακό πρότυπο για τα παιδιά μας – Όσοι τη μιμηθούν θα δυστυχήσουν” [vid]
Πηγή Φωτογραφίας: instagram jtouni//Μπογδάνος: "Η Τούνη είναι κακό πρότυπο για τα παιδιά μας - Όσοι τη μιμηθούν θα δυστυχήσουν" [vid]
Στην Ιωάννα Τούνη και στο πρότυπο που, κατά τη γνώμη του, προβάλλει προς τα νέα παιδιά αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στις νέες δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2026, στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο Λιάνα Ζημάλη. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για την influencer, ενώ σχολίασε και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με την Ιωάννα Τούνη, ωστόσο δεν έκρυψε την άποψή του για το παράδειγμα που θεωρεί ότι δίνει στα παιδιά και στους νέους ανθρώπους. «Δεν ασχολούμαι με την κα. Ιωάννα Τούνη, θεωρώ ότι είναι ένα κακό πρότυπο για τα παιδιά μας. Ο δρόμος προς την επιτυχία, τον οποίο έχει επιλέξει, δεν μπορεί να γίνει παράδειγμα διότι ελάχιστοι απ’ όσοι προσπαθήσουν να τον κοπιάρουν θα πετύχουν», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)
Συνεχίζοντας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στάθηκε στο ενδεχόμενο νέοι άνθρωποι να προσπαθήσουν να ακολουθήσουν έναν αντίστοιχο δρόμο, θεωρώντας πως αυτό μπορεί να οδηγήσει περισσότερους σε απογοήτευση παρά σε επιτυχία. «Οι περισσότεροι άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να γίνουν… Τούνη, στη θέση της Τούνη, θα δυστυχήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε ακόμη πιο αιχμηρό τόνο στην τοποθέτησή του, εστιάζοντας όχι μόνο στο πρόσωπο της Ιωάννας Τούνη, αλλά και στη γενικότερη εικόνα της επιτυχίας που προβάλλεται μέσα από τα social media.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο