Lifestyle

Ο Γρηγόρης Πετράκος διερωτάται: Τι είναι αυτά τα αεροπλάνα στον ουρανό της Αττικής κάθε Κυριακή μεσημέρι;

Ο Γρηγόρης Πετράκος διερωτάται: Τι είναι αυτά τα αεροπλάνα στον ουρανό της Αττικής κάθε Κυριακή μεσημέρι;

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Ο Γρηγόρης Πετράκος διερωτάται: Τι είναι αυτά τα αεροπλάνα στον ουρανό της Αττικής κάθε Κυριακή μεσημέρι;

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο τραγουδιστής έκανε ξανά λόγο για εταιρείες τροποποίησης του καιρού

Γρηγόρης Πετράκος, γνωστός για τις ανατρεπτικές τους απόψεις διερωτάται για τα αεροσκάφη που βλέπει στον ουρανό της Αττικής, ενώ αναφέρεται και σε εταιρείες τροποποίησης του καιρού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αρχικά είπε ότι: «σε μια εκπομπή είπα ότι υπάρχουν εταιρίες τροποποίησης καιρού. Όντως υπάρχουν στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο. Είδα μετά ότι οι εκπομπές έβγαλαν και κάποιους μετεωρολόγους και ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτές τις εταιρίες και είπαν ότι ναι, εδώ και 30 χρόνια τροποποιούμε τον καιρό. Ραντίζουμε τα σύννεφα με διάφορα πράγματα για να βρέξει ή να μην βρέξει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BeerBarQ (@beerbarq)

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός πριν από αρκετά χρόνια με τη συμμετοχή του στο talent show «Fame Story», πρόσθεσε: «φυσικά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οι οποίοι παρατηρούν τα φαινόμενα στον ουρανό και βλέπουν κάποια πράγματα ανησυχητικά. Έχουν ερωτήματα κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς».

«Αν δει κάποιος την Κυριακή το μεσημέρι τον Αττικό ουρανό αν δεν φυσάει, θα τον δει γεμάτο με γραμμές. Έχω ερωτήματα, τι είναι αυτά τα αεροσκάφη γιατί έχω και το application και δείχνει ανά πάσα στιγμή τι πετάει πάνω από τον ουρανό και αυτά τα αεροσκάφη δε φαίνονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

Πηγή: pagenews.gr

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο