Αθλητισμός

Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό αλλά ανακοινώθηκε στη Σεβίλλη

Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό αλλά ανακοινώθηκε στη Σεβίλλη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό αλλά ανακοινώθηκε στη Σεβίλλη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Στη Σεβίλλη θα συνεχίσει την καριέρα του
Στη Σεβίλλη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρούμπεν Βάργκας, το όνομά του οποίου συνδέθηκε πρόσφατα με τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι.

Από τη μεταγραφολογία των «αιωνίων», στην Ισπανία και τη Σεβίλλη ο Ρούμπεν Βάργκας.

Ο διεθνής Ελβετός εξτρέμ, ο οποίος «ακούστηκε» για τον Ολυμπιακό το περασμένο διάστηματο περασμένο καλοκαίρι μετά το EURO, ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Ανδαλουσίας η οποία τον απέκτησε αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Άουγκσμπουργκ.

Το μεταγραφικό σίριαλ στην περίπτωσή του έληξε επομένως… οριστικά, με τον άλλοτε παίκτη της Λουκέρνης να υπογράφει συμβόλαιο με ισχύ ως το καλοκαίρι του 2029.

Πηγή: pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Κάλυψη διεθνών πολιτικών εξελίξεων, γεωπολιτικών ανακατατάξεων, διπλωματικών σχέσεων και θεμάτων διεθνούς ασφάλειας. Παρακολούθηση κρίσεων, πολέμων, διεθνών οργανισμών και στρατηγικών εξελίξεων με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και την αναλυτική προσέγγιση. Δημοσιογράφος με 20ετή εμπειρία στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ. Απόφοιτος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική. Έχει καλύψει σημαντικά διεθνή γεγονότα, συνόδους κορυφής, εκλογικές αναμετρήσεις και περιφερειακές κρίσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει εμπειρία στην παραγωγή αναλύσεων για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ενέργειας και διεθνούς διπλωματίας, συνεργαζόμενος με ενημερωτικούς οργανισμούς και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.