Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Αταμάν

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Αταμάν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παναθηναϊκός: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Αταμάν

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Συγκεκριμένα, γιατρός της ΕΟΚ πήγε στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού και εξέτασε τον Τούρκο κόουτς.
Ο Εργκίν Αταμάν ταλαιπωρείται από λουμπάγκο και παραμένει στο ξενοδοχείο, όπου εξετάστηκε από γιατρό.

Συγκεκριμένα, γιατρός της ΕΟΚ πήγε στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού και εξέτασε τον Τούρκο κόουτς. Ο Αταμάν είναι άρρωστος και ακολουθεί παράλληλα φαρμακευτική αγωγή. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν κατάφερε να πάρει στη συνέντευξη Τύπου και θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του στον προημιτελικό με το Περιστέρι. Αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και ανάλογα με την κατάστασή του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

  • 17.00 Προμηθέας – Μέγαρα(1)
  • 20.15 Παναθηναϊκός AKTOR – Περιστέρι (2)

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

  • 17.00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Betsson (3)
  • 20.15 Ολυμπιακός – Καρδίτσα (4)

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

  • 17.00 Νικητής 1 – Νικητής 2
  • 20.15 Νικητής 3 – Νικητής 4

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

  • 20.15 Νικητής Α – Νικητής Β

Πηγή: pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.