Πατροκτονία στην Αμφιλοχία: “Δε με άφηνε να κοιμηθώ και τον σκότωσα”, λέει ο 67χρονος

Πηγή Φωτογραφίας: APOHXOS.GR/EUROKINISSI//Πατροκτονία στην Αμφιλοχία: "Δε με άφηνε να κοιμηθώ και τον σκότωσα", λέει ο 67χρονος
Σοκάρει η άγρια δολοφονία του 95χρονου από τον 67χρονο γιο του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας, με το δράστη να ισχυρίζεται ότι του στέρησε τη ζωή επειδή… δεν τον άφηνε να κοιμηθεί. Συγγενικά του πρόσωπα αποκάλυψαν ότι είχε κακοποίησει ξανά τον πατέρα του, που ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που τον στήριξε όταν βρέθηκε στη φυλακή. «Δεν άντεχα άλλο. Δε με άφηνε να κοιμηθώ», ήταν τα λόγια του καθ΄ομολογίαν πατροκτόνου στους αστυνομικούς. Δεν άντεξε, όπως είπε τον 95χρονο πατέρα του, που είχε άνοια, έναν άνθρωπο δραστήριο, όπως περιέγραψαν συγγενικά πρόσωπα.
Το έγκλημα ήταν το αποκορύφωμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς προς τον πατέρα του, τον οποίο είχε χτυπήσει ξανά στο παρελθόν. «Είχαμε κάνει καταγγελία για να τον πάρουμε, τον είδαμε χτυπημένο», δήλωσε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» η νύφη του θύματος.
Το σχόλιο σας