Αθλητισμός

Σπανούλης σε Φουρνιέ: Σε 20 χρόνια πήρα 3 Euroleague, τα άλλα 17 υπέφερα, ψηλά το κεφάλι

Σπανούλης σε Φουρνιέ: Σε 20 χρόνια πήρα 3 Euroleague, τα άλλα 17 υπέφερα, ψηλά το κεφάλι

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Σπανούλης σε Φουρνιέ: Σε 20 χρόνια πήρα 3 Euroleague, τα άλλα 17 υπέφερα, ψηλά το κεφάλι

Τα λόγια του προπονητή της Μονακό στον Γάλλο του Ολυμπιακού

Ο Εβάν Φουρνιέ ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μονακό στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague και ο Βασίλης Σπανούλης ήταν αυτός που προσπάθησε να τον παρηγορήσει, μιλώντας του για τις δικές του εμπειρίες.

Ο Γάλλος σταρ έβαλε 31 πόντους κόντρα στους Μονεγάσκους αλλά δεν είχε καμία βοήθεια από τους συμπαίκτες του, με συνέπεια να έρθει η ήττα και ο αποκλεισμός. Ένα αποτέλεσμα που έφερε και το ξέσπασμα του Φουρνιέ, ο οποίος έβαλε τα κλάματα.

Αυτός που πήγε να τον παρηγορήσει, να τον ηρεμήσει, ήταν ένας αντίπαλος και συγκεκριμένα ο Σπανούλης, ο οποίος προσπάθησε να του δώσει κουράγιο κάνοντας αναφορά στη δική του καριέρα και στα αποτελέσματα στην Ευρώπη.

«Σκέψου ότι έπαιξα 20 χρόνια στην Ευρώπη και πήρε 3 Euroleague, τα άλλα 17 χρόνια υπέφερα. Το κεφάλι ψηλά. Θα κερδίσουμε πολλά», φέρεται να είπε ο προπονητής της Μονακό στον Γάλλο.

Ο Σπανούλης στρέφει, πλέον, την προσοχή του στον τελικό της Κυριακής (25/5), όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στον Παναθηναϊκό, κατακτώντας και τη Euroleague το 2009.

Πηγή: pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments