Αθλητισμός

Συνάντηση Βρούτση: Αγγελόπουλοι- Ήρθαμε από σεβασμό, δεν είμαστε ίδιοι με τον Γιαννακόπουλο

Συνάντηση Βρούτση: Αγγελόπουλοι- Ήρθαμε από σεβασμό, δεν είμαστε ίδιοι με τον Γιαννακόπουλο

Πηγή Φωτογραφίας: [378391] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ήταν η σειρά των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου να πάνε στο υπουργείο για τη συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ήταν η σειρά των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου να πάνε στο υπουργείο για τη συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση, προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

“Καλησπέρα, ευχαριστούμε που είστε εδώ. Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση της κυβέρνησης με σεβασμό στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και των υπουργών που βρίσκονται εδώ. Δεν αντιλαμβανόμαστε τον λόγο της συνάντησης. Δεν αντιλαμβανόμαστε τον λόγο της συνάντησης. ν μπορούμε να δεχθούμε την εξομοίωση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που προσέβαλε και έκανε χειρονομίες στην ανήλικη κόρη μου.

Είμαστε εδώ γιατί σεβόμαστε την κυβέρνηση και τους θεσμούς. Ποτέ δεν έχουμε παραβατικές συμπεριφορές. Πάντοτε οι αγώνες στο ΣΕΦ προσπαθούμε να γίνονται με τις καλύτερες συνθήκες. Οι αγώνες γίνονται χωρίς δίχτυ, δεν πέφτει ούτε σαϊτα.

Η συμπεριφορα του Γιαννακόπουλου ήταν εκτός ελέγχου,ήρθε για να προκαλέσει τον κόσμο. Έχει τιμωρηθεί συνολικά 85-90 αναρτήσεις. Κάνει συνεχώς αναρτήσεις και προσβάλει. Δεν είναι το θέμα αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Είναι αν η ελληνική κοινωνία ανέχεται αυτές τις συμπεριφορές, με τη συμπεριφορά ενός ιδιοκτήτη σε κατάσταση αμόκ στο γήπεδο» τόνισαν.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με αυτόν της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τελικά η λύση βρέθηκε: Πρώτα πήγε ο Γιαννακόπουλος και ακολούθησαν οι Αγγελόπουλοι.

Οι πρόεδροι των «ερυθρόλευκων» θα συζητήσουν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί και το τι πρέπει να γίνει πλέον ώστε να συνεχιστούν οι τελικοί και να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Πηγή: pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.