«Ο Διάβολος Φοράει Prada 2»: Η Lady Gaga στο Sequel – Γυρίσματα στο Μιλάνο με Στριπ, Χάθαγουεϊ, Μπλαντ

Πηγή Φωτογραφίας: Kevin Mazur/Getty Images
Η Lady Gaga εντάσσεται στο πολυαναμενόμενο sequel «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2», όπως αποκάλυψε το Variety (10 Οκτωβρίου 2025), με γυρίσματα στο Μιλάνο. Η pop star, μετά τις sold-out εμφανίσεις στο O2 Arena και το cameo στο «Wednesday», επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά το «Joker: Folie à Deux». Το sequel, 20 χρόνια μετά την ταινία του 2006, φέρνει πίσω Μέριλ Στριπ (Miranda Priestly), Αν Χάθαγουεϊ (Andy Sachs), Έμιλι Μπλαντ (Emily) και Στάνλεϊ Τούτσι, με νέα πρόσωπα όπως Kenneth Branagh, Lucy Liu και Simone Ashley. «Η Gaga στο Runway φέρνει εκρηκτικό vibe», σχολίασε το Hollywood Reporter, ενώ η viral συνάντηση Στριπ-Άννα Γουίντορ στην Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου (Dolce & Gabbana, 28 Σεπτεμβρίου) έκανε θραύση. Η ταινία, με σκηνοθέτη David Frankel και σεναριογράφο Aline Brosh McKenna, κυκλοφορεί 1 Μαΐου 2026.
Η Πλοκή: Miranda vs Emily στην Ψηφιακή Εποχή
Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Lauren Weisberger (2003, εμπνευσμένο από την εμπειρία της στη Vogue υπό την Άννα Γουίντορ), το sequel εξετάζει την Miranda Priestly να παλεύει με την πτώση της παραδοσιακής εκδοτικής βιομηχανίας. Η Emily (Μπλαντ), πλέον στέλεχος σε όμιλο πολυτελείας, κρατά τα κονδύλια που χρειάζεται η Miranda, ενώ η Andy (Χάθαγουεϊ) επιστρέφει στον κόσμο της μόδας (αδιευκρίνιστος ρόλος). «Η σύγκρουση Miranda-Emily θα είναι epic», δήλωσε η McKenna (Deadline). Ο ρόλος της Gaga παραμένει μυστήριο, με φήμες για «guest star» ή «fashion icon».
Το Καστ και η Παραγωγή
- Επιστροφές: Στριπ, Χάθαγουεϊ, Μπλαντ, Τούτσι, Tibor Feldman, Tracie Thoms.
- Νέοι: Kenneth Branagh (σύζυγος Miranda), Lucy Liu, Justin Theroux, B.J. Novak, Pauline Chalamet, Simone Ashley.
- Παραγωγή: Karen Rosenfelt, με budget €80 εκατ. (εκτίμηση).
«Η Gaga φέρνει φρεσκάδα – το καστ είναι all-star», σχολίασε η Rosenfelt.
Η Viral Στιγμή και ο Ρόλος του Μιλάνου
Η συνάντηση Στριπ-Γουίντορ στο σόου Dolce & Gabbana (28/9) έγινε viral, με την Γουίντορ να λέει: «Η Miranda είναι θρύλος – η Μέριλ την απογειώνει» (Vogue). Το Μιλάνο, κέντρο μόδας, φιλοξενεί γυρίσματα, με σκηνές σε Via Montenapoleone και Galleria Vittorio Emanuele. «Το Μιλάνο δίνει glamour – η Gaga λάμπει», έγραψε το Elle.
Ένα Sequel Μόδας και Δράματος
Με Lady Gaga, all-star καστ και τη Μιλάνο, το «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2» υπόσχεται λάμψη. Miranda is back – και η Gaga κλέβει την παράσταση.
Πηγή: Pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας