Ελλάδα

Άγριο έγκλημα στην Κρήτη: 63χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 67χρονο αδελφό του

Άγριο έγκλημα στην Κρήτη: 63χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 67χρονο αδελφό του

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Άγριο έγκλημα στην Κρήτη: 63χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 67χρονο αδελφό του

Τα δύο αδέλφια φέρονται να καυγάδισαν για άγνωστο λόγο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο χωριό Μάρθα, στον Δήμο Βιάννου, στην Κρήτη, όπου ένας άνδρας φέρεται να σκότωσε τον ίδιο του τον αδελφό έπειτα από έντονο καυγά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 63χρονος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν ξέσπασε λογομαχία με τον 67χρονο αδελφό του, με τον οποίο διέμεναν μαζί το τελευταίο διάστημα. Η ένταση, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κλιμακώθηκε γρήγορα και η αντιπαράθεση πήρε τραγική τροπή.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να τραυμάτισε τον αδελφό του με μαχαίρι, καταφέροντάς του χτυπήματα στην περιοχή της καρωτίδας και της κοιλιάς. Ο 67χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, παρά την κινητοποίηση που ακολούθησε.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 63χρονου, ο οποίος φέρεται να μην αντιστάθηκε κατά τη διαδικασία. Παράλληλα, διεξάγεται προανάκριση για να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια και οι συνθήκες του φονικού.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το περιστατικό, καθώς πρόκειται για δύο αδέλφια που ζούσαν στην ίδια κατοικία και, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν είχαν δώσει στο παρελθόν αφορμές για παρόμοια επεισόδια τέτοιας έντασης.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται, ενώ αναμένεται ο συλληφθείς να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πηγή: pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments