Ελλάδα

Έτοιμη να παραδοθεί η σύζυγος του Σώρρα

Έτοιμη να παραδοθεί η σύζυγος του Σώρρα
Φέρεται να έχει μαζί της το 9χρονο παιδί της και αυτός είναι ο λόγος που δείχνει διάθεση να παραδοθεί, σε αντίθεση με τον Σώρρα που κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια.

Έτοιμη να παραδοθεί φέρεται να είναι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, η οποία κρύβεται μαζί με το 9 ετών παιδί της και αυτός είναι και ο λόγος που δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει το… κρυφτούλι με την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση του Σώρρα έχουν διακρίνει κινήσεις της συζύγου του μέσω του δικηγόρου της, οι οποίες δείχνουν πως πλέον είναι έτοιμη να παραδοθεί στις Αρχές, προκειμένου να προστατεύσει το παιδί της.

Αντίθετα, δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με τον Σώρρα, ο οποίος εξακολουθεί να κρύβεται και πλέον κινδυνεύει ακόμα και με ποινή ισόβιας κάθειρξης.Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών που ερευνούσε όλο αυτό το διάστημα την υπόθεση Σώρρα και κυρίως τις περίφημες μετοχές της “Τράπεζας Ανατολής” αλλά και τα δεκάδες τρις Δολάρια που έλεγε πως είχε στην κατοχή του ο “εθνοσωτήρας”, του άσκησε Ποινική Δίωξη για απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδούς καταμήνυσης και ψευδορκίας μάρτυρα. Κατά συνέπεια σε βάρος του ιδίου αλλά και 7 συνεργατών του στο φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις”, εκδόθηκαν αντίστοιχα εντάλματα σύλληψης, τα οποία πλέον λύνουν εντελώς τα χέρια των Διωκτικών Αρχών προκειμένου να πραγματοποιήσουν σε βάθος έρευνες για τον εντοπισμό του φυγόδικου “Εθνοσωτήρα”.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αλλά και των κατά τόπους Αστυνομικών Διευθύνσεων που ασχολούνται με την αναζητήσει του φυγόδικου Α. Σώρρα μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει 16 σοβαρές κατ’ οίκον έρευνες σε Αττική, Πάτρα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Λακωνία, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν των “Εθνοσωτήρα από την Πάτρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments