Αθλητισμός

ΚΕΔ: «Ο Μανούχος στην θέση του Στεγκεμάνις στο VAR του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός λόγω κωλύματος»

ΚΕΔ: «Ο Μανούχος στην θέση του Στεγκεμάνις στο VAR του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός λόγω κωλύματος»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε πως ο Μανούχος θα είναι τελικά στο VAR του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό λόγω κωλύματος του Γερμανού διαιτητή Σάσα Στεγκεμάνις

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε πως ο Γερμανός διαιτητής Σάσα Σταγκεμάνις δεν θα βρεθεί στην θέση του VAR στον σημερινό αγώνα (23/04-20:00) του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Superleague, αφού δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην χώρα μας το Σαββατοκύριακο.

Έτσι, την θέση του στο VAR του συγκεκριμένου αγώνα θα πάρει ο Έλληνας Ευάγγελος Μανούχος, ο οποίος διήυθυνε το Σάββατο (22/04) το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ιωνικό για τα play-out της Superleague.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώθηκε ότι λόγω ενός έκτακτου πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ο ορισθείς ως VAR του αγώνα ΠΑΟΚΠαναθηναϊκού (23/04) για την 5η αγωνιστική των play off της Super League 1, Γερμανός κ. Sascha Stegemannis, ήταν αδύνατο να ταξιδέψει στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Ως εκ τούτου θα αντικατασταθεί από τον FIFA VAR Ευάγγελο Μανούχο (ΕΠΣ Αργολίδας)».

Η αγωνία στα ύψη στη Super League: Κρίσιμες ”μάχες” σε Τούμπα, Πανθεσσαλικό και Φάληρο

Χαμός…στη Super League σήμερα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πηγαίνουν…χέρι χέρι στη κορυφή της βαθμολογίας αλλά αμφότεροι έχουν σήμερα επικίνδυνες αποστολές σε δύσκολες έδρες, αφού το ”τριφύλλι” έχει ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και η Ένωση φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο ”Γ. Καραϊσκάκης”. Στο Πανθεσσαλικό θα ”μονομαχήσουν” οι Βόλος και Άρης για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της πέμπτης θέσης.

Η συνέχεια στο πρόγραμμα, μας πάει στο…βορρά, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δείξει το ”ατσάλι” του και να σταθεί όρθιος σε μια τόσο καυτή έδρα. Προφανώς οι ”πράσινοι” θα παίξουν μόνο για το τρίποντο αλλά ο ”δικέφαλος” μονάχα αδιάφορος δεν είναι, καθώς υπάρχει ο στόχος της τρίτης θέσης. Το ”τριφύλλι” τρέχει  ένα αήττητο σερί στα 10 τελευταία παιχνίδια του (7-3-0 με 13-1 τέρματα), με ”όπλο” την άμυνά του που δε ”λύγισε” στα οκτώ τελευταία ματς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments