Lifestyle

Γιώργος Μαρίνος: Αγωνία για την κατάστασή του – Η έκκληση της Άννας Φόνσου

Γιώργος Μαρίνος: Αγωνία για την κατάστασή του – Η έκκληση της Άννας Φόνσου
Γιώργος Μαρίνος: Ο καλλιτεχνικός κόσμος ανησυχεί για τον πάλαι ποτέ κραταιό showman, με την Άννα Φόνσου να απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

Γιώργος Μαρίνος: Ο δημοφιλής showman του παρελθόντος έχει χαθεί από προσώπου γης και οι παλιοί συνάδελφοι και φίλοι του εκφράζουν την αγωνία τους δημοσίως σχετικά με την κατάστασή του. Τον τελευταίο καιρό, κανείς δεν μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί του και μάλιστα υπάρχουν φήμες που θέλουν τον κ. Μαρίνο να μην είναι καλά στην υγεία του. Οι συνάδελφοί του έχουν ζητήσει μάλιστα και την παρέμβαση εισαγγελέα, ώστε να μπορέσουν να του μιλήσουν. Στο πρόσφατο παρελθόν, ο Γιώργος Μαρίνος είχε φιλοξενηθεί στο “Σπίτι του Ηθοποιού”, με την Άννα Φόνσου να στέλνει στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, επιστολή για να επιληφθεί του θέματος.  Ωστόσο, η επιστολή που στάλθηκε στην πρώην Υπουργό Λυδία Κονιόρδου έμεινε αναπάντητη, καθώς την επόμενη ημέρα έγινε η καθαίρεση της.

Η κ. Άννα Φόνσου είχε πει τα εξής στην εφημερίδα Espresso: «Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του».

Σύμφωνα πάντα με την Espresso, ο Γιώργος Μαρίνος όταν έφυγε από το «Σπίτι του Ηθοποιού» επέστρεψε στη Βάρκιζα σε ένα σπίτι που κανείς δεν γνωρίζει, το οποίο ανήκει σε έναν κύριο, ο οποίος έχει αναλάβει και τη φροντίδα του. O εν λόγω άνθρωπος φέρεται να είναι εκείνος που απείλησε την Άννα Φόνσου, ξεκαθαρίζοντάς της ότι δεν πρέπει να ασχοληθούν ξανά μαζί του. «Μην ασχοληθείτε ξανά με τον Γιώργο γιατί θα σας κόψω τα πόδια», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα.

Παράλληλα, η Άννα Φόνσου υπογράμμισε το γεγονός πως παρά τους συγγενείς που έχει, ο Γιώργος Μαρίνος δεν έχει λάβει κανένα ενδιαφέρον από εκείνους: «Έχει συγγενείς αλλά δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον. Γνωρίζω πως στην Κυψέλη διαμένουν κάποια πρώτα του ξαδέλφια, τα οποία διατηρούν φαρμακείο στην περιοχή. Και παρά τον ντόρο που γίνεται για τον Γιώργο, δεν εμφανίστηκαν. Θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν με εμένα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω». Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ δήλωσε στην εφημερίδα: «Μόνο με τη σύμφωνη γνώμη συγγενών πρώτου βαθμού μπορεί να γίνει μεσολάβηση εισαγγελέα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments