Διεθνή

Ρον Ρίγκαν Τζούνιορ: Ο Τράμπ είναι ένας λεκές σε χαλί που ξέρασε το Εκλεκτορικό Κολέγιο

Ρον Ρίγκαν Τζούνιορ: Ο Τράμπ είναι ένας λεκές σε χαλί που ξέρασε το Εκλεκτορικό Κολέγιο
Παγκόσμιος κίνδυνος, κακοήθης ναρκισσιστής και διαταραγμένος είναι οι χαρακτηρισμοί που αποδίδει ο γιος του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ρον Ρίγκαν στον Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας στο δίκτυο MSNBC, ο Ρον Ρίγκαν εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιώντας μάλιστα ιδιαίτερα έντονους χαρακτηρισμούς.

«Επικίνδυνος για την ανθρωπότητα», «λεκές» και «βαθιά διαταραγμένη ανθρώπινη ύπαρξη» είαι μονο μερικοί από αυτούς που χρησιμοποιίησε ο Ρέιγκαν εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

Είναι ένας «κοινωνιοπαθής, ένας κακοήθης ναρκισσιστής» πρόσθεσε ο Ρον Ρίγκαν ο νεότερος, ραδιοφωνικός παραγωγός και πολιτικός σχολιαστής συγκρίνοντας μάλιστα τον Τραμπ με «ένα λεκέ σε ένα χαλί που ξέρασε το Εκλεκτορικό Κολέγιο» μέσω του οποίου εκλέγεται ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κάθε τέσσερα χρόνια. 

«Αυτός ο λεκές πρέπει να αφαιρεθεί, και αυτό σημαίνει παραπομπή, ή την εφαρμογή της 25ης τροποποίησης του Συντάγματος (αποπομπή με το σκεπτικό ότι «δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει τις εξουσίες και τα καθήκοντα του προέδρου»). Αυτός ο άνθρωπος αποτελεί κίνδυνο για την ανθρωπότητα», δήλωσε ο Ρίγκαν Jr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments