Αντελίνα Βαρθακούρη

Αντελίνα Βαρθακούρη
Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Η Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη με τον Χάρη Βαρθακούρη και έχουν δύο κόρες. Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο Έψιλον σε μια πρωινό εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο με τον Θανάση Πάτρα.. ενώ στη συνέχεια έκανε τη δική της εκπομπή που ήταν και πάλι ένα πρωί μαγκαζίνο στο ίδιο κανάλι.

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης παντρέυτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013 στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου. Το μυστήριο τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενώ κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο Γιάννης Χορόζογλου. Την ίδια ημέρα βάφτισαν και τις δύο κορούλες τους. Νονά της 3,5 ετών Μελωδίας-Μαρίας ήταν Πέγκυ Ζήνα, ενώ την 16 μηνών Λιόνα Κωνσταντία βάφτισαν δυο στενοί φίλοι του Χάρη, ο Ανδρέας Κουρής και ο Κωνσταντίνος Ζούλας.

  • Το 2017-2018 παρουσίασε τη δική της εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ “Καλημέρα τι κάνεις” που προβαλλόταν κάθε Σάββατο και Κυριακή.
  • Την ίδια ημέρα βάφτισαν και τις δύο κορούλες τους.
  • Νονά της 3,5 ετών Μελωδίας-Μαρίας ήταν Πέγκυ Ζήνα, ενώ την 16 μηνών Λιόνα-Κωνσταντία βάφτισαν δυο στενοί φίλοι του Χάρη, ο Ανδρέας Κουρής και ο Κωνσταντίνος Ζούλας.
  • Το φθινόπωρο του 2019 η Αντελίνα και ο Χάρης συμμετέχουν στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star “GLOBETROTTERS”.

Αντελίνα Βαρθακούρη σχετικές ειδήσεις: